查看: 1859|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] mosquito=垃圾公會

個會長1943254633見人打輸會戰就踼人, 前幾日個會長在我會用分ac行走江湖, sp冇品狗),叫我校走去他個會, 走咗五個校, 好咁我就算啦, 當益下D廢物
跟住個死人會長就密我:垃圾你想要番校?無問題, 贏我會戰先.
好啦我開房招下人只一他就用AS主天玩只一算了我就比他玩點知他用全武打我, 然後拿我的4號房招人所以踼我走。
到今天星期六贏我地一場話人廢咁我贏他三埸咁佢地咪勁廢!
士官又廢又無品又屈我叫佢校走,個原帖:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
無品會長1943254633見人廢打輸就踢人,我有證據:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
其中一個被踢出會的對話http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
在十樓:
我咪又係一樣,我仲幫佢贏左兩埸tim呀,咁都比佢踢,仲要屈我話冇人叫我自己去打會戰,明明係佢講好左叫我去打!!!果日我地開左兩個埸打會戰,我同果條友唔同房o既,佢係咁贏係因為佢係咁打埋哂d廢會,仲要笫一個死就係佢,我打果個房d人就勁到我嘔白吐

由始可見該公會會長是一個又廢又無能

第九樓:
條友剛剛邀打會戰,輸左怨我,仲踼我出公會,佢就係1943254633!! (超冇品)  其實佢自己d技術就廢到一等兵都不如,輸左怨人,有口話人冇口話自己!!!

總結:這個公會是強弱你地要好好分析下
回復

adrwon = ?
kai lor~!
回復 支持 反對

其實冇意經過食花生
說好點就是HKF大量中2以下的小朋友進來玩壞聲譽
說差點就是樓主你幫人嬴了兩場不是大哂的啦= =
會長不用事理不是第1次 當是經驗好了 不要上心就大好
應該是本身他某貼提到你想到別人會找校級入你會他才踢你吧...<重點 但沒證據無視都可
但是這樣都開貼 而且開都好都應該是: "XXXX"公會會長請進 有事批評 這樣吧
不過開了都應該沒有人理 只會有人小你 (你人品方面我不多說了 沒有圖那最強武器只會令人有位食花生)

以上只是當了4次會長的經驗之談 閣下認為是批評你本人可無視
個人認為這貼的恩怨感極重...
回復 支持 反對

果條友都入過黎我間收人房,仲問我俾唔俾佢入,
係咁晒oc機,睇佢d行為都極之唔好
行為極差.
回復 支持 反對

其實冇意經過食花生
說好點就是HKF大量中2以下的小朋友進來玩壞聲譽
說差點就是樓主你幫人嬴了兩場不是大哂 ...
falz-狄奧 發表於 17-7-2011 00:09

你終於有句岩我聽
ps:我冇入過他公會,我同他們打會D會員殺
1人就話人: on.99(唔知講唔講得,唔得就pm我叫我改番)
回復 支持 反對

五十步笑百步
回復 支持 反對

五十步笑百步
wilson225 發表於 17-7-2011 09:04

世事都給你看透鳥
回復 支持 反對

adrwon你垃圾5好話人啦
回復 支持 反對

食花生,看好戲!!
回復 支持 反對

adrwon你垃圾5好話人啦
1943254633 發表於 17-7-2011 12:18

你只一輸比我,會戰輸比我,論實力都係你垃圾。
做過唔怕認,比人唱就話人垃圾,你有何證據,我就有了,好多人都話你無品同廢, 我一個在會戰秒你三命。你可能話我好彩但點及你大把人唱你,幫你個個HKWa121 咪又係廢比我只一大抄24-8。
194你話我搶你會員咁你講我用咩ac? 我就知你用二個ac叫人走, 分別:行走江湖, sp冇品狗
你一定講唔出因為你屈我
回復 支持 反對