樂古Nakuz

標題: 真•少林傳奇 武宗討論區 [打印本頁]

作者: ★哲↖瓜↗仔☆    時間: 16-4-2007 20:36
作者: 帝王    時間: 16-4-2007 20:53
我想練個全力刀...大家話好吾好呀
作者: mokmok2323    時間: 16-4-2007 20:57
-.-點解u係咁教錯人,邊有武宗玩加體架-.-""
      刀d技唔係好傷,你想玩刀不如玩槍~黑龍槍打3人既技好似勁過拳煮既天罡
                 武宗既弓,遮天暴雨箭8重(好似43)果陣係可以打全部怪
題外話:現少林之中50lv後期d武宗都消失得7788-.-
              幾耐都唔搵到個武-.-"
作者: 帝王    時間: 16-4-2007 20:59
今我應該玩咩呀??
作者: st10133    時間: 16-4-2007 21:00
我想問下呢...
棍d攻o唔ok??
搭埋d咩武玩好?_?
作者: mokmok2323    時間: 16-4-2007 21:06
劈山棍-<---呢招單體好似係最傷
        劍<---學果招-命中+rr扣血果兩招(pk+打王)有用
           槍<---開頭升lv唔錯~
                弓<--有單體技~d人玩弓團既話~咪6個玩遮天暴雨箭8重囉@@唔錯架速度
作者: 夢愁    時間: 16-4-2007 21:18
棍同弓我覺得會多人玩d
因為棍玩係玩內勁,打人痛d
弓就易中d唔會禁多miss- -仲有1招技射成唔知幾多枝箭好癲= =
作者: mokmok2323    時間: 16-4-2007 21:21
一set有9999枝~.~you用幾耐3set箭扣升幾個鐘- -
作者: s031072    時間: 16-4-2007 22:40
棍/槍/劍/刀/弓都有d哂野好?
用左有冇回高d 果d野?
作者: mokmok2323    時間: 16-4-2007 22:42
係冇既- -三十六房有幾招囉,有幾兩招未知對佢有矛幫助- -不過最好用都係+血量上限果個-口-
作者: s031072    時間: 16-4-2007 22:44
三十六房咩野黎~~~??
作者: cwk108    時間: 17-4-2007 01:58
to樓主:
改敏唔代表廢敏
唔代表可以無視
究竟佢點改, 到封測先知
作者: stayxxx    時間: 17-4-2007 07:07
我想知到劍定刀勁d
同埋點樣加點
作者: 童言*童語    時間: 17-4-2007 10:50
我個人建議玩武宗的話,玩棍或槍...呢2種武器....
作者: 再次一遊    時間: 17-4-2007 12:59
我十卜玩棍 同弓
but就唔洗+血 因為你地升lv都會有醫嫁la
唔加h[都得la
作者: p99092    時間: 17-4-2007 18:09
刀∼打3個人唔係太高攻
劍∼打3個人而且附加負面狀態.扣幾r血…不過唔太多
槍∼打3個人黎講最高攻,重有個槍技∼俞家槍 可以打v字位
姐係: ○ ◎ ◎ ○  ○ ○ ◎ ◎  ◎ ◎ ○ ○後排
     ○ ◎ ○    ○ ○ ◎    ◎ ○ ○前排      (◎=俞家槍所打位置)
弓:初期黎講,,好少弓比人組響後排升級,範技全體攻低,,
  單體技清怪慢(只係初期,後期唔多清楚,,)
棍:鐮風夜叉棍打5個人..攻力一般..勝在範圍大.劈山棍好暴力,,2x級閒閒地過5千
作者: 夢愁    時間: 17-4-2007 18:17
弓後期打拳,拳唔學18手(無記錯既話)既話根本就係等於死
棍打內勁所以比槍果D打人會比較痛,加上係全敏
作者: 翼..    時間: 17-4-2007 19:06
我玩全力刀。

請各位別再推薦什麼職業了,真的很煩。

什麼強不強的,玩得開心便好。
作者: 夢愁    時間: 17-4-2007 19:08
原帖由 翼.. 於 2007-4-17 19:06 發表
我玩全力刀。

請各位別再推薦什麼職業了,真的很煩。

什麼強不強的,玩得開心便好。

有道理有道理
   但係你要小心啵全力刀打唔中怪之餘出招又慢,仲有係無人組0.0
作者: 000pkpk    時間: 17-4-2007 20:14
我想問: 棍打出黎ga攻擊力係計內勁, 咁內勁係米姐係你加ga力量?
           棍ga命中如何?
           正常一個20lv ga棍要幾敏先快個d怪?
作者: ♀MaRs戰神♂    時間: 17-4-2007 20:14
全力弓箭 有無問題??
作者: p99092    時間: 17-4-2007 20:35
原帖由 ♀MaRs戰神♂ 於 2007-4-17 20:14 發表
全力弓箭 有無問題??

如果齋玩弓初期唔多掂,,
最好雙修弓/其他一種
前排後排都ok
而且全力出招慢……唔得掂
有定要加d敏,,起碼快過隻怪啦
作者: ♀MaRs戰神♂    時間: 17-4-2007 21:46
全力棍呢???字字字字
作者: 123r    時間: 17-4-2007 21:53
槍同弓 點+點- - 幫幫

棍同弓 點+點 - - 幫

唔知玩槍or棍好==
作者: 沙龍[焚天]    時間: 17-4-2007 22:14
原帖由 123r 於 2007-4-17 21:53 發表

唔知玩槍or棍好==

其實武宗主流都係點力,敏攻低,不過敏用弓箭技,可以連出而且可以快過隻怪打佢(要高敏過隻怪),想省錢既用槍/棍都得,弓要買箭,好哂錢....
槍就用黑龍(打連三隻),棍就有圍範(打哂),其實雙修最好,但想省錢可以單修棍

作者: 000pkpk    時間: 17-4-2007 23:33
原帖由 000pkpk 於 2007-4-17 12:14 發表
我想問: 棍打出黎ga攻擊力係計內勁, 咁內勁係米姐係你加ga力量?
           棍ga命中如何?
           正常一個20lv ga棍要幾敏先快個d怪?

冇人答我架~~~
幫幫手la
作者: 迎希    時間: 18-4-2007 01:15
小弟之前都有玩少林 49敏力劍弓
咁既玩法都唔錯
招8仙攻擊力都算中上(加埋扣血)
冇野做可以組下弓團(最快紀錄:28秒綠林弓團)
作者: LUI    時間: 18-4-2007 01:18
冇話一定要全力or全敏咁o既......
適量o既敏, 其他加力... 好好多
作者: 迎希    時間: 18-4-2007 01:20
原帖由 LUI 於 2007-4-18 01:18 發表
冇話一定要全力or全敏咁o既......
適量o既敏, 其他加力... 好好多

冇錯 我個陣都係咁
49敏力劍弓  攻擊力中上 都算好
作者: 桔梗蘿蔔    時間: 18-4-2007 16:36
原帖由 123r 於 2007-4-17 21:53 發表

唔知玩槍or棍好==

玩弓就唔好玩槍同棍 2轉個時係劍刀弓組 棍槍一組家- -
作者: lcws031178    時間: 18-4-2007 17:46
標題: 棍同槍問題.....
如果我玩槍.....係咪可以雙修玩埋棍?
點樣雙修?.....
槍棍雙修要點樣加點?
槍棍雙修係咪槍可以學棍技?
作者: lcws031178    時間: 18-4-2007 17:48
標題: 棍同槍問題.....
如果我玩槍.....係咪可以雙修玩埋棍?
點樣雙修?.....
槍棍雙修要點樣加點?
槍棍雙修係咪槍可以學棍技?
作者: mokmok2323    時間: 18-4-2007 17:51
係可以學棍技.呢隻gamer唔似其他game專玩一個武器就一種+點~
武宗.我覺得+敏力就不會是錯點了~
雙修:即係同時學晒所有武器技能~.~最好專學一個武器係初期~開頭d武學點數比較少
升起來較慢~學死一招或兩招.留番d點學被動~到你50幾果陣就覺得武學點太多了~.~"果陣先學
埋其他武器技能
作者: chong    時間: 18-4-2007 18:03
原帖由 mokmok2323 於 2007-4-18 09:51 發表
係可以學棍技.呢隻gamer唔似其他game專玩一個武器就一種+點~
雙修:即係同時學晒所有武器技能~.~最好專學一個武器係初期~開頭d武學點數比較少
升起來較慢~學死一招或兩招.留 ...

你講得好明白,唔該!
但係+力敏,咁比例係幾多呢?
作者: lcws031178    時間: 18-4-2007 18:20
原帖由 mokmok2323 於 2007-4-18 17:51 發表
升起來較慢~學死一招或兩招.留 ...

咁我隻槍學 槍技/棍技 升lv好?
作者: 夢愁    時間: 18-4-2007 18:25
原帖由 lcws031178 於 2007-4-18 18:20 發表

咁我隻槍學 槍技/棍技 升lv好?

我覺得棍
因為又靚仔d,又打內勁0.0
劈山棍又爽0.0
作者: lcws031178    時間: 18-4-2007 21:09
原帖由 夢愁 於 2007-4-18 18:25 發表

我覺得棍
因為又靚仔d,又打內勁0.0
劈山棍又爽0.0

請問咩係內勁?
同埋槍棍用個d裝高唔高防?..點樣知高唔高防?
作者: billy138    時間: 19-4-2007 09:02
我想知棍點加
有冇人教4教
一d又話加悟
一d又話加敏力
作者: 再次一遊    時間: 19-4-2007 09:55
原帖由 billy138 於 2007-4-19 09:02 發表
我想知棍點加
有冇人教4教
一d又話加悟
一d又話加敏力

之前係我錯左sor
係加敏/力
因為我之前係玩幝 同埋拳 so 唔係好識棍=.=
sorry
作者: 夢愁    時間: 19-4-2007 17:38
原帖由 lcws031178 於 2007-4-18 21:09 發表

請問咩係內勁?
同埋槍棍用個d裝高唔高防?..點樣知高唔高防?

武器會分內勁同金創
打咩怪用唔同傷害既武器會有唔同效果

高唔高防就睇你d裝喇,比怪打唔痛米叫高防囉-0-
作者: calvinsiu27    時間: 19-4-2007 20:41
劈山+黑龍唔錯喎應該
作者: st10133    時間: 19-4-2007 20:47
 普渡棍法第一式 外功,消耗內力42,限用棍,對單一目標連續攻擊三次,傷害力爲65+55%的普通攻擊力,同時人物每等級再加12點傷害。
  普渡棍法第二式 外功,消耗內力68,限用棍,對單一目標連續攻擊三次,傷害力爲100+60%的普通攻擊力,同時人物每等級再加14點傷害。
  普渡棍法第三式 外功,消耗內力94,限用棍,對單一目標連續攻擊三次,傷害力爲140+65%的普通攻擊力,同時人物每等級再加16點傷害。
  普渡棍法第四式 外功,消耗內力130,限用棍,對單一目標連續攻擊三次,傷害力爲305+70%的普通攻擊力,同時人物每等級再加18點傷害。
  普渡棍法第五式 外功,消耗內力158,限用棍,對單一目標連續攻擊三次,傷害力爲370+75%的普通攻擊力,同時人物每等級再加20點傷害。
  普渡棍法第六式 外功,消耗內力200,限用棍,對單一目標連續攻擊三次,傷害力爲480+80%的普通攻擊力,同時人物每等級再加22點傷害。
  普渡棍法第七式 外功,消耗內力228,限用棍,對單一目標連續攻擊三次,傷害力爲550+85%的普通攻擊力,同時人物每等級再加24點傷害。
  普渡棍法第八式 外功,消耗內力276,限用棍,對單一目標連續攻擊三次,傷害力爲670+90%的普通攻擊力,同時人物每等級再加26點傷害。
  普渡棍法第九式 外功,消耗內力304,限用棍,對單一目標連續攻擊三次,傷害力爲720+95%的普通攻擊力,同時人物每等級再加28點傷害。
  普渡棍法第十式 外功,消耗內力364,限用棍,對單一目標連續攻擊三次,傷害力爲800+100%的普通攻擊力,同時人物每等級再加30點傷害。

劈山棍第一級 外功,消耗內力54,限用棍,對單一目標擊出沈重的一棍,傷害力爲275+100%的普通攻擊力,同時人物每等級再加64點傷害。
  劈山棍第二級 外功,消耗內力84,限用棍,對單一目標擊出沈重的一棍,傷害力爲550+110%的普通攻擊力,同時人物每等級再加68點傷害。
  劈山棍第三級 外功,消耗內力114,限用棍,對單一目標擊出沈重的一棍,傷害力爲900+120%的普通攻擊力,同時人物每等級再加72點傷害。
  劈山棍第四級 外功,消耗內力146,限用棍,對單一目標擊出沈重的一棍,傷害力爲1450+130%的普通攻擊力,同時人物每等級再加76點傷害。
  劈山棍第五級 外功,消耗內力182,限用棍,對單一目標擊出沈重的一棍,傷害力爲1800+140%的普通攻擊力,同時人物每等級再加80點傷害。
  劈山棍第六級 外功,消耗內力216,限用棍,對單一目標擊出沈重的一棍,傷害力爲2300+150%的普通攻擊力,同時人物每等級再加84點傷害。
  劈山棍第七級 外功,消耗內力256,限用棍,對單一目標擊出沈重的一棍,傷害力爲2700+160%的普通攻擊力,同時人物每等級再加88點傷害。
  劈山棍第八級 外功,消耗內力294,限用棍,對單一目標擊出沈重的一棍,傷害力爲3250+170%的普通攻擊力,同時人物每等級再加92點傷害。
  劈山棍第九級 外功,消耗內力340,限用棍,對單一目標擊出沈重的一棍,傷害力爲3600+180%的普通攻擊力,同時人物每等級再加96點傷害。
  劈山棍第十級 外功,消耗內力384,限用棍,對單一目標擊出沈重的一棍,傷害力爲3950+200%的普通攻擊力,同時人物每等級再加100點傷害。

e兩個技洗唔洗學哂??
作者: 再次一遊    時間: 19-4-2007 22:45
劈山棍
同鎌風夜叉棍
係必學
其他就學唔學都得
作者: 000pkpk    時間: 19-4-2007 22:50
42樓   你d知資料係邊到搵
作者: 再次一遊    時間: 19-4-2007 22:52
原帖由 000pkpk 於 2007-4-19 22:50 發表
42樓   你d知資料係邊到搵

係我搵既=.=
我POST左個POST係講武宗既技
自己去搵個POST LA
作者: 000pkpk    時間: 19-4-2007 23:54
@@吾該你~~~~~
作者: 夢愁    時間: 20-4-2007 07:28
原帖由 再次一遊 於 2007-4-19 22:45 發表
劈山棍
同鎌風夜叉棍
係必學
其他就學唔學都得

我個人覺得如果唔係全敏我建意學普渡棍
作者: 再次一遊    時間: 20-4-2007 07:32
原帖由 夢愁 於 2007-4-20 07:28 發表

我個人覺得如果唔係全敏我建意學普渡棍

差唔多
係唔係全敏
力敏
力敏體都係要辟山嫁la=.=
作者: wantolove    時間: 20-4-2007 08:46
其實我覺得咁多宗入面,,武宗是最接近其他遊戲擁有的職業,所以這個比較易上手,,另一方面武器都很帥
作者: 再次一遊    時間: 20-4-2007 09:31
原帖由 wantolove 於 2007-4-20 08:46 發表
其實我覺得咁多宗入面,,武宗是最接近其他遊戲擁有的職業,所以這個比較易上手,,另一方面武器都很帥

拳都似la=.=
醫都似嫁= =
作者: 吹簫王子    時間: 20-4-2007 13:04
但拳可能會改弱左
所以武宗容易上手的
如果玩舊版,拳都唔錯
作者: 夢愁    時間: 20-4-2007 16:24
原帖由 吹簫王子 於 2007-4-20 13:04 發表
但拳可能會改弱左
所以武宗容易上手的
如果玩舊版,拳都唔錯

唔係唔錯0.0
敏拳簡直就係一流,pk強升lv又好用
作者: st10133    時間: 20-4-2007 16:48
我想問弓可唔可以+力敏
作者: 再次一遊    時間: 20-4-2007 17:07
原帖由 st10133 於 2007-4-20 16:48 發表
我想問弓可唔可以+力敏

弓本身就係要加力敏
but 全敏都得
就千其唔好全力
作者: nthl93723    時間: 20-4-2007 17:49
咁槍點玩ar??唔識+點同學咩技??
作者: 夢愁    時間: 20-4-2007 18:20
原帖由 nthl93723 於 2007-4-20 17:49 發表
咁槍點玩ar??唔識+點同學咩技??

d技就學一招打3個,1招單體,被動果d多數學晒
點就力敏多
作者: lcws031178    時間: 20-4-2007 20:31
棍主要學咩技?....點加點?
棍招打全場幾多lv學到?
作者: 夢愁    時間: 20-4-2007 20:36
原帖由 lcws031178 於 2007-4-20 20:31 發表
棍主要學咩技?....點加點?
棍招打全場幾多lv學到?

棍最多打5個,幾lv就唔係好記得,但係唔洗好高lv
加點果度要試
作者: bennytin    時間: 20-4-2007 21:05
我想問...
棍既然係內勁...+悟會唔會比+力好@@?
作者: 夢愁    時間: 20-4-2007 21:21
原帖由 bennytin 於 2007-4-20 21:05 發表
我想問...

未見過- -
但多數垃圾= =
加悟係打唔中的- -
例子有悟拳--
作者: 沙龍[焚天]    時間: 20-4-2007 21:33
原帖由 bennytin 於 2007-4-20 21:05 發表
我想問...

唔關事,其實打出黎既應該係武器(數值)+力,悟同敏都係影響某d武功,所以武宗主流都係點力,敏
作者: 特TitUS=]]    時間: 21-4-2007 10:58
武宗爆力係最正的-﹏-"v
作者: 夢愁    時間: 21-4-2007 12:29
原帖由 特TitUS=]] 於 2007-4-21 10:58 發表
武宗爆力係最正的-﹏-"v

你唔係唔加敏呀嗎- -
爆全力好慘架啵- -
作者: on2462005    時間: 21-4-2007 12:50
原帖由 夢愁 於 2007-4-21 12:29 發表

你唔係唔加敏呀嗎- -
爆全力好慘架啵- -

招招威猛...招招..落空--
作者: 特TitUS=]]    時間: 21-4-2007 12:56
要+敏嫁咩-0-??
作者: on2462005    時間: 21-4-2007 12:57
原帖由 特TitUS=]] 於 2007-4-21 12:56 發表
要+敏嫁咩-0-??

唔+敏~雖然大力~但係打唔中~miss晒~都係冇用--
作者: 特TitUS=]]    時間: 21-4-2007 12:59
shift...一係太耐無玩過升1lv有幾多點+?
作者: on2462005    時間: 21-4-2007 13:01
原帖由 特TitUS=]] 於 2007-4-21 12:59 發表
shift...一係太耐無玩過升1lv有幾多點+?

升1lv得1點~
作者: 再次一遊    時間: 21-4-2007 13:03
好少武宗會全力 點都會加少少敏
因為唔加會勁miss
作者: 特TitUS=]]    時間: 21-4-2007 13:04
o..明白哂!!唔該哂all a_a
作者: IamYourFriend    時間: 21-4-2007 18:10
標題: 唔好意思 我係個出面唔小心開多左個 sorry
講哂我既心底話出黎 ><"

我係新手  唔係好識玩呢隻game ... 所以今日專黎請教大家
我玩武宗  諗住槍棍雙修  (到高lv先修棍 .......)
槍同棍係5武中最高攻既
槍棍高攻(羅剎屠門槍,劈山棍)
而且棍右可以大範(鎌風夜叉棍,although唔夠弓大area但都係第二大area , and棍另外2招都唔低攻)
弓雖然打單體係5武之中最高攻既 , 但佢既全體技扣得太小 , 扣得最多血右只可以打1隻,玩死我......
因為槍係打金創  棍係打內勁  金創內勁有哂就可以因應怪既唔同而換武器
唔知我咁諗岩唔岩....  
槍棍雙修係咪好choice?
http://sl.runup.com.hk/event/vol1/main03.htm 呢個網話武宗有2個流 : 敏武宗,烈武宗
佢話烈武宗係槍棍  敏武宗係刀劍弓
咁我槍棍雙修咪岩岩好做到烈武宗 ??
但如果我槍弓雙修咁得唔得?我槍弓雙修仲做唔做到烈武宗?
另外係加點方面
武宗不樓都係主要加敏同力
全力,全敏,力敏,敏力呢4個choice中
全力 , 人地話全力同全敏相比差唔到好多攻  敏係game中右好似較重要  同埋力無咩人加  so 放棄全力...
全敏 , 人地話舊小林入面係最勁 但真小林入面就唔知 因為敏改廢左  and全敏的確有小小極端  so放棄全敏...
力敏(2力1敏) 呢個都係唔錯既choice  
敏力(2敏1力)同上  
力敏同敏力都唔知邊個好......唉 ""

我打得好辛苦架  希望大家可以認真咁睇啦
睇下我上面有冇d咩唔岩
有既請指出黎幫下我  
thx ^^

question1 : 槍棍雙修好定係槍弓雙修好 ? help~
槍棍既話就金創內勁有哂  
槍弓既話就只有金創  但打怪就可以大範d  同弓打單體會大力d
question2 : 加點方面力敏好定敏力好?
2力1敏好定係2敏1力好 ....
question3 : 如果槍弓雙修做唔做到烈武宗 ?
question4 : 金創內勁有哂係咪好事 ?

作者: 夢愁    時間: 22-4-2007 19:15
原帖由 IamYourFriend 於 2007-4-21 18:10 發表
講哂我既心底話出黎 >

你呢個問題黎架- -?
同埋打出黎想講我地知既信息係咩- -?
作者: IamYourFriend    時間: 22-4-2007 20:48
我唔明你意思 - -"
作者: mokmok2323    時間: 24-4-2007 07:30
問題1:內勁同金創~打d金創或內勁怪既傷害程度只是影響很少~單體技來技,劈山棍的威不比流水箭弱
,當然2轉敏武可以學埋2轉箭法~但係唔會差得去邊的
問題2:我覺得太低敏唔好囉,成日硬食d怪攻擊-0-即使改低d敏既影響,但是都唔會差得去邊~我建議都是全敏,等d人封測左~睇下全敏廢左幾多先算吧
問題3:弓<--pk只是愛來打禪或醫用"不過呢個都係副修,當然你可以囉佢當主流,but你係想玩烈武
我都支持u去玩~不過2轉之後果招槍技只是俞家槍的強化板~用途不多
問題4:可以算係好事~可以打唔同類型既怪可以換武器打~不過影響既程度係好輕微~好似d拳咁
打唔同既怪可以轉用爪或拳套~而武宗d武器講真係好用- -"比我呢d懶人唔會理果少少傷害值
而去洗時間去換武打~
ps.答錯物凸-口-v"
作者: lcws031178    時間: 24-4-2007 19:38
標題: 槍同棍點加點?
槍加咩點?
棍加咩點?
作者: st10133    時間: 24-4-2007 21:15
原帖由 lcws031178 於 2007-4-24 07:38 PM 發表
槍加咩點?
棍加咩點?

兩者皆力敏
攻又得 命中,迴避又得
作者: billy138    時間: 25-4-2007 12:31
一開人個度你地有冇減左d點黎打去敏架
作者: 千人斬-拔刀齊    時間: 25-4-2007 17:31
槍 2敏1力 定 2力1敏^>^"好煩
作者: 〝健仔=]    時間: 25-4-2007 22:57
我覺得全敏棍命中幾好..但攻擊力好低啵..點算呀?
作者: 迎希    時間: 25-4-2007 23:00
佢張招8仙改到痴哂線...
1重8仙41%+18%流血..點打怪丫咁低攻?
作者: natewisonoob    時間: 25-4-2007 23:13
我入到宗呀,佢話我冇傳卷

咁宜家即入點
作者: elviskitx    時間: 26-4-2007 10:31
我想問力敏槍應該要點學D技能同埋升技能有咩需要注意"
作者: yinleung    時間: 27-4-2007 21:33
有冇人知  劍系點+點  同埋學咩招..?"
作者: hokaleung    時間: 28-4-2007 19:15
16LV  我系全敏弓∼∼打D竹怪系得300幾到400系咪正常家
作者: chwisthebest    時間: 1-5-2007 14:58
標題: 槍棍 有d野問~~
我想問各個大大=.="
槍棍雙修既話 +力敏   
  咁佢地應就學咩招好??? d招有咩實用度=.=??/ 有無高人講我知=.=
作者: 威威    時間: 6-5-2007 11:09
好似d技都係差唔多
作者: 小鄧奶    時間: 6-5-2007 15:04
我想知劍學咩技好??
作者: 60345664    時間: 6-5-2007 21:22
我係新手 想問下 用槍如何加點
作者: 神氣小豬    時間: 12-5-2007 10:12
我想問下    開新角色個時    有d點  係點加呀......學棍的.......
作者: ken0123    時間: 13-5-2007 16:40
我唔知玩  棍弓定刀弓=,=
作者: 夢愁    時間: 14-5-2007 17:09
拎咩武就自己like喇
加點就唔加體同悟就一定無錯架喇(你like可以加既)
全敏同力敏就睇你鐘意大力d定命中高d就睇你自己喇
作者: 神氣小豬    時間: 15-5-2007 21:31
thx~    你的意見..................
作者: 爛﹏。輝    時間: 20-5-2007 09:18
力敏/力體 搶好唔好?唔好又點加>唔太識
重有學咩技好?
作者: 夢愁    時間: 20-5-2007 10:27
力體就唔好喇,呢隻game武/拳無敏係會死人
槍應該學黑龍槍,十三槍,鐵布,呢d,少玩武唔係好記得
作者: 天乂行者    時間: 20-5-2007 12:06
我想雙修槍棍,你地話好唔好呀??
仲有咩技要學架??開頭加咩點??

p.s我係新仔>3<

作者: 夢愁    時間: 20-5-2007 13:34
劈山棍就一定要學
其他同槍一樣
作者: 爛﹏。輝    時間: 20-5-2007 13:36
原帖由 夢愁 於 2007-5-20 02:27 發表
力體就唔好喇,呢隻game武/拳無敏係會死人
槍應該學黑龍槍,十三槍,鐵布,呢d,少玩武唔係好記得

佢有幾多屬性點比你加?
作者: 夢愁    時間: 20-5-2007 13:45
1點禁大把
你要自己就住黎加
作者: 天乂行者    時間: 20-5-2007 16:52
原帖由 夢愁 於 2007-5-20 05:34 發表
劈山棍就一定要學
其他同槍一樣

同槍一樣??
既係點呀??
作者: 爛﹏。輝    時間: 20-5-2007 17:06
原帖由 夢愁 於 2007-5-20 05:45 發表
1點禁大把
你要自己就住黎加

禁我應該點加

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://asgard.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2