樂古Nakuz

標題: 新~Another Day (槍game)+申請教學 [打印本頁]

作者: bbman233615    時間: 9-7-2009 01:32
標題: 新~Another Day (槍game)+申請教學

Another Dayhttp://ad.paran.com/index.asp

遊戲由《雷神之鎚》遊戲廠商 Queen's Soft 開發,強調採用《戰慄突擊 F.E.A.R》Jupiter EX 引擎,加上 Havoc 物理運算效果,展現科幻風格的背景光影、3D 效果,並具備擬真的繪圖技術與新戰鬥系統、結合未來風格的槍枝武器等。
Download:  http://anotherday-kth.ktics.co.kr/AD_Setup_20090702.exe

搜索ID教程:
1.首先打开韩国google

http://www.google.com/ko

然后在搜索栏中复制粘贴下面身份证查询格式:주민등록번호YYMMDD YYMMDD代表的是身份证的前6位数字.(韩国身份证的前6位数字使用的都是相应某人的出生日期,例如某个人出生日期为1970年10月20日,则其身份证前6位为701020)

其他几个搜索网站推荐:
Daum: http://search.daum.net/
Nate:http://search.nate.com/
Naver:http://search.naver.com/
Empas:http://search.empas.com/
Yahoo:http://kr.search.yahoo.com/

2 填写完毕后按后面的搜索按钮,我们开始在搜出来的结果中进行寻找。结果会出现주민등록번호YYMMDD-*******”,很多搜索结果,都会为了保密而把身份证后7位以*表示,但在多个搜索结果中仔细寻找一遍,会发现有些结果中会直接显示完整的身份证号码.

Korea ID:  1 -Click here  2-[attach]329028[/attach]  3-[attach]329063[/attach]

給測試的人用(請勿濫用)
ID: nakuztester
password: bbman233615

申請:  (一定要用applocale,選C:/Program/Internet Explore/iexplore.exe,再選韓文,申請)如果唔係,你會申請唔到

[youtube]inISYWpYqKs[/youtube]
[youtube]rccMgvuILHc[/youtube]
[youtube]gnbKJgpYH4E[/youtube]
[youtube]QgVng14jfUo[/youtube]

作者: marco12    時間: 9-7-2009 10:24

WOW 好似好正咁呀
作者: jimmy12220    時間: 9-7-2009 10:33
有咩d較詳細文字描述
睇圖唔明= =
作者: ARX7    時間: 9-7-2009 12:10
個個ID都被人用哂?
作者: 宇宙小天才    時間: 9-7-2009 12:44
撞ID撞到發火咁多個都比人用曬...
作者: 八兩霍金    時間: 9-7-2009 12:56
我e加玩緊- -
好正
作者: kenneth9595    時間: 9-7-2009 14:49
試左成3個字
無1個id系得既

o咀
作者: kenneth9595    時間: 9-7-2009 15:02
差吾多試晒lu 無個得
放棄
作者: 楓乂Ron    時間: 9-7-2009 16:10
睇片好正丫, 樓上唔洗咁激氣啦,自己申請一個自己玩
作者: Luk    時間: 9-7-2009 17:08
第2段片搞笑的,,哈
正野~!!
作者: qq396390978    時間: 9-7-2009 18:40
我試左成個鍾都無個中係唔係真係有d得嫁?,真係好想玩啊,不過樓主幫我申請個啦
作者: 呀魂    時間: 9-7-2009 22:36
-.-點解咁多個身分證都有人用左嫁?
作者: qq396390978    時間: 9-7-2009 23:14
又無韓國生份證字號,但係又想玩
香港同台灣有7成唔會出,點解,因為D槍同刀打人會爆血,唉都唔知香港政府要份偽君子份到幾時
作者: bbman233615    時間: 10-7-2009 01:04

好似好多人都用唔到d id, 加入左新kssn,大家再試下
我申請左一個係俾真係申請唔到ge 人玩
另外我有十幾個係可以用到,
如果想要,請reply this post,
先到先得
thank you
作者: qq396390978    時間: 10-7-2009 01:21

我想要啊,我仲想問一下連去韓國的PING高唔高啊?

新果D試左好多個都唔得的~~~~唉
作者: y92250119    時間: 10-7-2009 01:39
樓主可唔可以幫手申請ac呀
作者: bbman233615    時間: 10-7-2009 01:53

其實paran係好難申請,因為好多人有account, 而且PARAN唔單止代理game,shopping等服務我果十幾個有d都突然都用唔到
大部分id俾人用過都唔出奇
我會盡量俾用得到ID大家
建議大家係韩国google search下
作者: Luk    時間: 10-7-2009 10:10
我要啊我要啊..!!比個我吾該~
作者: bbman233615    時間: 10-7-2009 10:39

加多左一個測試account,
我需要一個人同我測試一d野,因為佢地改左個申請方式
測試果個可以得到免費同你申請,請立即add我 msn : iv233615@hotmail.com
仲有new document 2 果個有d id係用到,我都試過,請盡量嘗試
作者: ARX7    時間: 10-7-2009 11:08
好似好多人都用唔到d id, 加入左新kssn,大家再試下
我申請左一個係俾真係申請唔到ge 人玩
另外我有十幾個係可以用到,
如果想要,請reply this post,
先到先得
thank you ...
bbman233615 發表於 10-7-2009 01:04

還有沒有ac???若果數主可以送個來,請pm我,THX!
作者: qq396390978    時間: 10-7-2009 11:23
唉,好灰,我係果D ID到搵左百幾個來試都無個中的=.=,樓主你想測試D咩啊講來聽下
作者: bbman233615    時間: 10-7-2009 11:28
更新左教學,大家一定要用applocale,選韓文申請
qq396390978,y92250119,Luk,ARX7已經pm左你,
有唔明可以問我:)
作者: ARX7    時間: 10-7-2009 12:06

點解申請到最後,我按確定,彈左D韓文,再按確定,彈返去申請果度

o,已解决了,要用app

真的再次感激樓主[[bao_46]]
作者: Luk    時間: 10-7-2009 12:24
申請到喇~thx樓主^^'
作者: 呀魂    時間: 10-7-2009 12:45
14# bbman233615
我要牙= =pm比個我
作者: qq396390978    時間: 10-7-2009 12:49
係唔係我IE8唔得?我用APP申請到最後都會彈果D韓文=.=係唔係因為我用IE8??
仲有多謝樓主,你比我果個ID用到的
不如樓主幫我申請啊,,,,,真係問題一個接一個...
作者: Luk    時間: 10-7-2009 13:13

樓主,,.安裝果陣洗吾洗用aPP?

樓主比過個身份證我thx-_-''之前果個未夠18歲玩吾到,,
ID: nakuz233615
password: bbman233615   呢個id都未夠18  你試下就知~
作者: sin24031277    時間: 10-7-2009 13:14
我到想 要  ><~ 可唔可以 比個我    thx~  
我申請唔到   我用左5~7 個 中    到唔得  help  me
作者: qq396390978    時間: 10-7-2009 13:41
我申請到啦,原來用IE8同埋Firefox都係唔得的,一定要用IE7以下+埋APP先得的
作者: y92250119    時間: 10-7-2009 14:46
我終於申請到喇
作者: y92250119    時間: 10-7-2009 14:53

我喺http://www.google.com/ko打주민등록번호840402尋找到一個網係會彈出叫你開or下載嘅野 個野個名3堯晦啗.txt 你用瀏覽器開e個野再將語言轉番做韓文就見到有好多個名同IDfile:///C:/DOCUME%7E1/Celia/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/Celia/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/Celia/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/Celia/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/Celia/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg file:///C:/Documents%20and%20Settings/Celia/%E6%A1%8C%E9%9D%A2/3%E5%A0%AF%E6%99%A6%E5%95%97.txt file:///C:/Documents%20and%20Settings/Celia/%E6%A1%8C%E9%9D%A2/3%E5%A0%AF%E6%99%A6%E5%95%97.txt
作者: qq396390978    時間: 10-7-2009 15:50
隻game好爽,不過韓國人玩槍game有一手真係,同韓國人玩要好小心,佢地開槍好準
作者: 。新月。    時間: 10-7-2009 19:56
d 人仔好似halo-.-
作者: qq396390978    時間: 10-7-2009 20:22

你地係GAME到叫咩名啊?我係GAME到叫GNDirve
得閒call下我,我多數時間都玩狙擊手的
我仲想問下點解無異型/怪打的(新手任最後果D呢),點解我搵唔到的?
作者: bbman233615    時間: 11-7-2009 00:38
我申請到啦,原來用IE8同埋Firefox都係唔得的,一定要用IE7以下+埋APP先得的
qq396390978 發表於 10-7-2009 13:41

唔係wo,我係ie8申請到><
我終於申請到喇
y92250119 發表於 10-7-2009 14:46
樓主,,.安裝果陣洗吾洗用aPP?

樓主比過個身份證我thx-_-''之前果個未夠18歲玩吾到,,
password: bbman233615   呢個id都未夠18  你試下就知~
Luk 發表於 10-7-2009 13:13

lol,sorry,我唔小心俾左個小童id你, 已經pm左(y92250119, Luk) sorry
yes,最好用app安裝,如果唔係可能d亂碼令你load唔到某d程序
lol sorry, lee個都係用左小童id, lol sorry, removed
我到想 要  >
sin24031277 發表於 10-7-2009 13:14
14# bbman233615
我要牙= =pm比個我
呀魂 發表於 10-7-2009 12:45

PM左, plz check your 短消息

你地係GAME到叫咩名啊?我係GAME到叫GNDirve
得閒call下我,我多數時間都玩狙擊手的
我仲想問下點解無異型/怪打的(新手任最後果D呢),點解我搵唔到的?
qq396390978 發表於 10-7-2009 20:22

我仲咪玩><,
有冇人可以同我試下lee隻新槍game
http://www.joinsection8.com/  
我想睇下係hk 有冇ip block(因為我唔係住係hk)
作者: qq396390978    時間: 11-7-2009 00:53
唔係wo,我係ie8申請到><

我仲咪玩><,
有冇人可以同我試下lee隻新槍game
http://www.joinsection8.com/  
我想睇下係hk 有冇ip block(因為我唔係住係hk)
bbman233615 發表於 2009-7-10 04:38 PM

樓主你叫人試果隻GAME我開頭入個網仲以為係決地戰將啊,入到去睇多幾眼原來唔係-_-不過D網好似決地果D真係,我都係玩多排E隻GAME先去試,我玩左6~7場升左2個軍階,D槍又平真係唔錯,打一場有550EXP左右好好升,你都快D玩啦
作者: bbman233615    時間: 11-7-2009 01:00
lol升得好fast,
d 人係里面係ma好勁???
作者: 呀魂    時間: 11-7-2009 01:20
點解我開ac果陣打乜id佢都話我錯-.-?
作者: qq396390978    時間: 11-7-2009 01:31
入面d人勁唔勁要睇佢地會唔會合作,同睇地圖係咩
有d地圖一旦有2~3個人先行拿下主路的守位就好難打到落
有d地圖好睇個人能力
不過有得打怪就好啦,唔洗同人打咁緊張
作者: bbman233615    時間: 11-7-2009 01:42
點解我開ac果陣打乜id佢都話我錯-.-?
呀魂 發表於 11-7-2009 01:20

唔明,係個korea id 唔得,定係打username果到唔得?

入面d人勁唔勁要睇佢地會唔會合作,同睇地圖係咩
有d地圖一旦有2~3個人先行拿下主路的守位就好難打到落
有d地圖好睇個人能力
不過有得打怪就好啦,唔洗同人打咁緊張 ...
qq396390978 發表於 11-7-2009 01:31

有冇人知道要點樣诱明?,我見D人可以诱明??
教學果D怪好恐佈,係咁向住個頭咬= =
要點樣同人打怪? ??

作者: 呀魂    時間: 11-7-2009 11:03

ID <---依個唔得  
PW
打多次PW
[url=http://h.imagehost.org/view/0290/1_25][/url]
作者: ■小nI_*    時間: 11-7-2009 11:26
好好玩阿呢隻game

另一風格既online槍game...

v_v 同埋D韓國佬不愧是世界級的國家真係幾勁
作者: Luk    時間: 11-7-2009 11:45
唔明,係個korea id 唔得,定係打username果到唔得?

有冇人知道要點樣诱明?,我見D人可以诱明??
教學果D怪好恐佈,係咁向住個頭咬= =
要點樣同人打怪? ??

bbman233615 發表於 11-7-2009 01:42

禁v可以隱形,,但要係f6果個狙擊模式先得''
作者: bbman233615    時間: 11-7-2009 11:46
ID
呀魂 發表於 11-7-2009 11:03

可能有人用左
有冇試過其他id, like "yungs"???
作者: 呀魂    時間: 11-7-2009 11:54
可能有人用左
有冇試過其他id, like "yungs"???
bbman233615 發表於 11-7-2009 11:46

아이디 ystyung0529은 사용할 수 있습니다.
이아이디를 사용하시려면 사용하기를 누르세요.
好多id都係出依句野

作者: qq396390978    時間: 11-7-2009 12:25
你申請果到,你個帳號有無睇到有無重複(姐係打AC個位右面果個制有無按到?)
作者: bbman233615    時間: 11-7-2009 12:35
你有冇禁綠色上面個白色制(即係你填id右手邊),你禁完白色果個,會彈左個新視窗,之後你要係新視窗按右邊的白色(唔係最低果 d白色制),就應該得...
作者: qq396390978    時間: 11-7-2009 12:41
其實E隻GAME係CB緊定係正式上左市嫁?我見D槍平成咁問下
作者: y92250119    時間: 11-7-2009 14:00
唔知點解我一入game就黑幕 之後就番咗去桌面完全冇得俾我玩
作者: ■小nI_*    時間: 11-7-2009 14:42
你有冇禁綠色上面個白色制(即係你填id右手邊),你禁完白色果個,會彈左個新視窗,之後你要係新視窗按右邊的白色(唔係最低果 d白色制),就應該得...
bbman233615 發表於 11-7-2009 12:35

iv= = 等左你成朝耶

口同埋想問下點隱形
作者: qq396390978    時間: 11-7-2009 14:51

口同埋想問下點隱形
■小nI_* 發表於 2009-7-11 06:42 AM

用狙擊手之後係GAME到按V就可以隱形嫁啦,不過隱形果時我唔知點用槍打人
作者: ■小nI_*    時間: 11-7-2009 15:30
用狙擊手之後係GAME到按V就可以隱形嫁啦,不過隱形果時我唔知點用槍打人
qq396390978 發表於 11-7-2009 14:51

哦... thanks boy

我game叫HKPnigel... 見到hi我耶
作者: lawyuen    時間: 11-7-2009 16:11
試過成個幾鐘 都冇一個得=.=救命
樓主可唔可以幫幫忙申請一個...拜託[[bao_10]]
作者: 呀魂    時間: 11-7-2009 17:52

解答下我
作者: qq396390978    時間: 11-7-2009 18:16
54# 呀魂 按左就OK嫁啦,如果2都係咁應該你IE的問題
作者: 呀魂    時間: 11-7-2009 18:33
不如你幫我申請一個ac啦==
作者: qq396390978    時間: 11-7-2009 19:16
你試左都係唔得啊?我就幫你唔到啦,我E+用緊E部腦就算用左APP都係申請唔到的,我家姐果部佢又用緊來做野(我之前用我家姐果部申請的),你試下用第2部腦睇下得唔得~
作者: bbman233615    時間: 12-7-2009 07:11
其實E隻GAME係CB緊定係正式上左市嫁?我見D槍平成咁問下
qq396390978 發表於 11-7-2009 12:41

隻game公測中,(公測會平d??)
唔知點解我一入game就黑幕 之後就番咗去桌面完全冇得俾我玩
y92250119 發表於 11-7-2009 14:00

有冇試過用app開ie玩? or 你按game start之後,唔好close左ie佢

口同埋想問下點隱形
■小nI_* 發表於 11-7-2009 14:42

lol,sorry我就fa sleep所以無on msn
試過成個幾鐘 都冇一個得=.=救命
樓主可唔可以幫幫忙申請一個...拜託[]
lawyuen 發表於 11-7-2009 16:11

pm左你
不如你幫我申請一個ac啦==
呀魂 發表於 11-7-2009 18:33

申請左la,用左你pm果個account
作者: いかるが    時間: 12-7-2009 08:22
不錯的槍Game!!~

槍好特別!!

不錯……
作者: 呀魂    時間: 12-7-2009 10:30

依家下載先~唔該晒幫我申請
  但係我禁gamestar冇反應= =用ie同firefox都一樣冇反應
作者: bbman233615    時間: 12-7-2009 11:44

你有冇install active-x add-on???why會冇反應???
作者: bby7223240    時間: 12-7-2009 11:55
比個申請網頁我呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: bby7223240    時間: 12-7-2009 12:00
=-=!!!~~~~~~~~
作者: 呀魂    時間: 12-7-2009 12:38
你有冇install active-x add-on???why會冇反應???
bbman233615 發表於 12-7-2009 11:44

次次d game要咁登入 我就冇得玩-.-唔知點解
冇人幫到我= =
果舊乜黎
作者: 樂天餅仔    時間: 13-7-2009 00:16
樓主~~我安裝完隻game啦...
但係禁入去個陣..睇睇下動畫...佢彈左個視窗出黎(韓文黎...唔知佢up o麥)

*另外...我伸請唔到acc...試晒你俾既方法都唔得...
樓主得閒可以幫我伸請個嗎?_?

萬2分謝意><
作者: Luk    時間: 13-7-2009 11:25
樓主~~我安裝完隻game啦...
但係禁入去個陣..睇睇下動畫...佢彈左個視窗出黎(韓文黎...唔知佢up o麥)

*另外...我伸請唔到acc...試晒你俾既方法都唔得...
樓主得閒可以幫我伸請個嗎?_?

萬2分謝意> ...
樂天餅仔 發表於 13-7-2009 00:16

你有冇用aPP開internet??
吾用既話申請吾到嫁,,
作者: 樂天餅仔    時間: 13-7-2009 11:38
你有冇用aPP開internet??
吾用既話申請吾到嫁,,
Luk 發表於 13-7-2009 11:25

試過...
但係唔知點解我用左之後 上網都係用中文~!
作者: Luk    時間: 13-7-2009 13:33
試過...
樂天餅仔 發表於 13-7-2009 11:38

中文係正常~你用aPP開果個internet上官網申請就得!!
作者: ringocheung    時間: 13-7-2009 14:25
樓主可唔可以幫幫忙申請一個
d 身份證打親都有人用/.\
作者: lawyuen    時間: 13-7-2009 23:15
申請到喇...
多謝樓主幫忙[[bao_29]]
作者: bbman233615    時間: 14-7-2009 01:01
次次d game要咁登入 我就冇得玩-.-唔知點解
冇人幫到我= =
果舊乜黎
呀魂 發表於 12-7-2009 12:38

active x 係最頂果個白色

你係唔係開左block-pop up?(阻擋彈新視窗)
你係用邊一個version,如果係ie8,係設定>最尾個果一個好似係(高級設定??因為我部pc係英文,唔知個中文名><)將全部設定都整成圖片send俾我, (不過你係整左圖片之後,,試下還完所有設定再開game)
and
你係按左之後真係一d無反應都無?
你有冇down左game?
比個申請網頁我呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
bby7223240 發表於 12-7-2009 11:55

https://user.paran.com/paran/userinfo/register/intro.jsp
樓主可唔可以幫幫忙申請一個
d 身份證打親都有人用/.\
ringocheung 發表於 13-7-2009 14:25

pm左你la,試下自己申請
試過...
樂天餅仔 發表於 13-7-2009 11:38

申請到嗎???
作者: alexlamlouu    時間: 14-7-2009 10:56
咁樣姐係點-.-"
有人用左?
作者: 樂天餅仔    時間: 14-7-2009 11:41
都係伸請唔到><
作者: bbman233615    時間: 15-7-2009 00:34
都係伸請唔到>
樂天餅仔 發表於 14-7-2009 11:41

pm你d申請資料,我同你申請la
咁樣姐係點-.-"
有人用左?
alexlamlouu 發表於 14-7-2009 10:56

id係假,pm左你
作者: alexlamlouu    時間: 15-7-2009 10:14
咁姐係有人用左  ?? Orz
作者: bbman233615    時間: 16-7-2009 01:44
咁姐係有人用左  ?? Orz
alexlamlouu 發表於 15-7-2009 10:14

按橙色字右邊的藍色制就得
作者: alexlamlouu    時間: 16-7-2009 11:06
-.-"
又有問題了
打哂d野之後....
=.=[睇MSN截图 ..再睇2]
可以點做-.-?
作者: 呀魂    時間: 16-7-2009 11:09
我有dl左game- -禁左真係冇反應
我用firefox同ie6
作者: bbman233615    時間: 16-7-2009 11:34
-.-"
又有問題了
打哂d野之後....
=.=[睇MSN截图 ..再睇2]
可以點做-.-?
alexlamlouu 發表於 16-7-2009 11:06

你要用app,選韓文申請
我個post,紅色字有教
我有dl左game- -禁左真係冇反應
我用firefox同ie6
呀魂 發表於 16-7-2009 11:09

不如你試下update你個ie到8,
also, firefox係玩唔到
and 你有冇見到白色果個active-x,當你按gamestart之後

作者: ARX7    時間: 16-7-2009 19:39
而家有冇得打怪???
作者: bbman233615    時間: 17-7-2009 00:43
我都唔知係邊到可以打怪=v=
問qq396390978佢地可能知
作者: qq396390978    時間: 17-7-2009 00:51
E+好似未有得打怪住,我玩過的都係死鬥同任務,打怪可以正式上市果時會出埋,
我發現韓國人的零狙好強,我用開突擊系的人物的,你都知可以彈來彈去會好難打嫁啦,佢地連我係佢頭上閃過都HS到....真係太強了
作者: 細銘仔    時間: 17-7-2009 13:09
我想問下重有冇ac靜?第一步係咁出錯彈左去d渡用網= =
有冇到好~3q先
作者: ARX7    時間: 17-7-2009 18:14
E+好似未有得打怪住,我玩過的都係死鬥同任務,打怪可以正式上市果時會出埋,
我發現韓國人的零狙好強,我用開突擊系的人物的,你都知可以彈來彈去會好難打嫁啦,佢地連我係佢頭上閃過都HS到....真係太強了 ...
qq396390978 發表於 17-7-2009 00:51

我一時用突擊系,一時用下追,不過我好似未遇到D超強既韓國人,都係一般般la

PS: D槍好似無永久
作者: bbman233615    時間: 18-7-2009 00:19
我想問下重有冇ac靜?第一步係咁出錯彈左去d渡用網= =
有冇到好~3q先
細銘仔 發表於 17-7-2009 13:09

pm左, 記住用app,選韓文申請,
作者: alexlamlouu    時間: 18-7-2009 01:17
係唔係on呢個?
作者: bbman233615    時間: 18-7-2009 01:33
係唔係on呢個?
alexlamlouu 發表於 18-7-2009 01:17

係啊,用係ie到,唔好用係firefox
作者: alexlamlouu    時間: 18-7-2009 03:20
都係唔得喎-.-
可唔可以詳細少少-.-"?
作者: bbman233615    時間: 18-7-2009 04:08
用applocale,選C:/Program/Internet Explore/iexplore.exe,再選韓文,申請
作者: alexlamlouu    時間: 19-7-2009 18:26
樓主 ...唔該可以唔可以幫我整-.-
app點都唔得 ...
都係彈個野出黎 ...
作者: 日昊天    時間: 19-7-2009 23:07

<--放棄申請ac的人…玩test ac算了…

(花了3.5個小時…第一次申請ac要這麼久也沒申請到…自悲去

樓主新上傳…由1-20和80-90都被用/不能用(第2本txt檔)
作者: bbman233615    時間: 20-7-2009 02:22
日昊天 發表於 19-7-2009 23:07

pm左你la ,唔洗自悲 ><
作者: qq396390978    時間: 20-7-2009 02:26
e+發現玩下玩下會唔夠錢買槍.......
我玩一場4百幾蚊到賺,但係我每日先玩唔夠5~6場買支槍都要成8千幾,,,,,又要買裝仲要係3個角色的武器+裝,
唔仲韓國人都係爆肝狂人...
作者: 花園凸    時間: 20-7-2009 12:22
=.=第一本同第二本txt檔試左好多個都唔work 如果樓主唔介意 可以幫我申請個嘛??
作者: 日昊天    時間: 20-7-2009 13:52
按了確定後…出現以下問題~"~
樓主…我應該怎樣做-.-"
作者: jodychan    時間: 21-7-2009 15:13
我都係搞左好耐都搞唔到呀~~~~~
作者: bbman233615    時間: 22-7-2009 06:32
按了確定後…出現以下問題~"~
樓主…我應該怎樣做-.-"
日昊天 發表於 20-7-2009 13:52

用app..
我都係搞左好耐都搞唔到呀~~~~~
jodychan 發表於 21-7-2009 15:13
=.=第一本同第二本txt檔試左好多個都唔work 如果樓主唔介意 可以幫我申請個嘛??
花園凸 發表於 20-7-2009 12:22

我d kssn用哂 ,已經幫唔到你地申請:|sorry..
我有新的id,pm 左
作者: 日昊天    時間: 23-7-2009 03:33
我IE8…APP冇用…同一情況
作者: bbman233615    時間: 23-7-2009 03:36
(一定要用applocale,選C:/Program/Internet Explore/iexplore.exe,再選韓文,申請)如果唔係,你會申請唔到
作者: 日昊天    時間: 23-7-2009 03:57
哩個步驟冇錯啊嘛-.-?試左好多次都唔得…

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://asgard.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2