樂古Nakuz

標題: 雷爵發力:推出兩大新遊戲(按我cc)有影片~ [打印本頁]

作者: qwer761399    時間: 30-9-2009 15:40
標題: 雷爵發力:推出兩大新遊戲(按我cc)有影片~

第1隻:彩虹汽泡online
呢隻game係童話online一百年後既背景,有彩虹城,寵物系統等等。而且是3d game,遊戲中可以騎木馬,搭火車等等,有不同的場景,包你耳目一新。
相關連結:巴哈http://gnn.gamer.com.tw/0/39620.html\

[youtube]JYCfhkVcBZM&feature=player_embedded[/youtube]

第2隻:星空幻想online
呢隻game首創一人控制多角既mmorpg,有多個角色,每個都有不同的特點,而且技能華麗,絕對是一隻好遊戲。
相關連結:官網http://ttr.lager.com.tw/
[youtube]Q90GEccxvvw&feature=player_embedded[/youtube]

*影片均轉至巴哈姆特

作者: HIDE666    時間: 30-9-2009 17:54

星空幻想online  唔記得係幾年前 定係年幾前玩過  美版? 定日版? 定韓版? [唔記得]

人物設計唔錯[有時裝系統]   武器多樣化[連糖果都可以當法杖]  最重要D技[絕對華麗]

好似有一個係類似 死靈法師 GE 職業 [台版應該未有]  當時黎講有夠好用  

幾講求團隊精神  

支持  + 1

隻GAME如果出左應該最少紅半年  如果5粒星滿分 絕對值 4.25
作者: 傻傑=]    時間: 30-9-2009 20:46
雖然係回合制~~但睇落去有好似好好玩咁
作者: 乂叛小孩    時間: 30-9-2009 20:57
幾好 OK 唔錯
作者: [H]火之鳥    時間: 30-9-2009 21:30
第一隻好似luna 80%似囉
作者: smic2007    時間: 30-9-2009 21:52
隻星空幻想cb緊-.-?
作者: qwer761399    時間: 30-9-2009 22:00
隻星空幻想cb緊-.-?
smic2007 發表於 30-9-2009 21:52

17號tw cb
作者: 黑天使•暗靈    時間: 30-9-2009 23:13
"呢隻game首創一人控制多角既mmorpg,有多個角色,每個都有不同的特點,而且技能華麗,絕對是一隻好遊戲。"

佢唔係首創
王者之劍比佢仲早有一人控制多角
作者: qwer761399    時間: 1-10-2009 00:03
"呢隻game首創一人控制多角既mmorpg,有多個角色,每個都有不同的特點,而且技能華麗,絕對是一隻好遊戲。"

佢唔係首創
王者之劍比佢仲早有一人控制多角 ...
黑天使•暗靈 發表於 30-9-2009 23:13

你肯定佢出kr版係遲出過王者-,-?
作者: HIDE666    時間: 1-10-2009 00:07

我覺得GE 同 呢隻 根本係2類型GAME 首唔首創呢家野就唔好太在意啦

不如去片啦 [ 轉自巴哈/基地 ]
因有人看不影片(應該是沒安裝好ActiveX)
現貼出全link : http://www.youtube.com/watch?v=o_EaOJmgU1M&feature=player_embedded
[youtube]o_EaOJmgU1M&feature[/youtube]
作者: 黑天使•暗靈    時間: 1-10-2009 15:46
9# qwer761399
GE online 出左好耐啦= ="
當時佢都係標榜住"首創" = ="
我相信佢出既時間早過呢隻好多下.......
如果佢出得早過GE online既話
咁呢隻game既系統o係o個時應該可以話係神作@O@"

同埋樓上段片呢-0-?
作者: tamtamex    時間: 1-10-2009 16:11
睇完第二段片   突然成個人熱血起黎@口@
對星空幻想幾有興趣@@
作者: 卡尤    時間: 1-10-2009 17:10
童話後繼...可以一試
作者: HIDE666    時間: 1-10-2009 20:20
因有人睇唔到段片  已經帖全LINK  ~~ @@  

支持 星空幻想 !!!
作者: S0210432002    時間: 2-10-2009 13:57
作者: 黑天使•暗靈    時間: 2-10-2009 22:15
星空幻想的確應該唔會差得去邊 (的確應該= =?!)
不過可能要求都唔會太低/_\
組隊打怪我覺得會有SM怪既feel =口="
作者: HIDE666    時間: 3-10-2009 07:21
星空幻想的確應該唔會差得去邊 (的確應該= =?!)
不過可能要求都唔會太低/_\
組隊打怪我覺得會有SM怪既feel =口="
黑天使•暗靈 發表於 2-10-2009 22:15

如果係要求方面可以放心 其實是很普通啦 這個又不是近年製的好像AION那種 要求不高

安裝基本配備

基本配置

推薦配置

CPU

Pentium 4 2GHz

Pentium 4 3GHz

RAM

512M

1024M

VGA

Geforce2 FX5200 Radeon 9550

Geforce 6600 / Radeon X1600

OS

Windows 2000

Windows XP / Vista ( 同時支援 32bit/64bit)

作者: 涼台    時間: 3-10-2009 08:08
香港玩星空會唔會比佢封IP...
作者: chaihin1993    時間: 6-10-2009 18:30
有冇人知申請個到打電話認正,洗唔洗比錢=  = ?
作者: 格式武力    時間: 8-10-2009 17:48
打電話認証果度

我打左區碼886都無用...
作者: chaihin1993    時間: 8-10-2009 18:26
打電話認証果度

我打左區碼886都無用...
格式武力 發表於 8-10-2009 17:48

唔係打852咩 ?
886係台灣嫁bor
作者: lance2008    時間: 8-10-2009 23:22
唔係打852咩 ?
886係台灣嫁bor
chaihin1993 發表於 8-10-2009 18:26

唔係打去台灣咩-.-
作者: *Yo”威∼*    時間: 9-10-2009 00:19
吾知點解-.-2隻game都吾係咁想玩
作者: tonykawa    時間: 10-10-2009 22:59
第1個GAME 一定玩
但係3有D唔明 咩係童話100年後既背景
作者: 卡尤    時間: 11-10-2009 09:40
第1個GAME 一定玩
但係3有D唔明 咩係童話100年後既背景
tonykawa 發表於 10-10-2009 22:59

指童話online 100年後既世界,有興趣去搵下.....童話樂園
-----------
認證試過
+852xxxx
852xxxxx
都係話錯...
作者: 小朋友你好    時間: 11-10-2009 12:29
星空幻想online而家封測喇...
作者: 日昊天    時間: 25-10-2009 13:20
好想玩星空...但係佢要電話認証..(限台灣個隻),所以只好糸色望(嘆
想叫個FD幫我申請,但又唔知佢肯唔肯(再嘆
作者: 1個你不認識的人    時間: 26-10-2009 17:20

佢俾個電話號碼同我講話未有登記= =
我指的是打佢個號碼 電話到話個號碼未有登記= =

http://ttr.lager.com.tw/news/news_page?id=162&category_id=1

冇意中找到令眾人失望的消息= =
dl個申請表再等7天吧= =
作者: [H]星空下的緣份    時間: 28-10-2009 20:57
想玩隻星空...但係申請唔到AC
作者: bestso88    時間: 28-10-2009 23:33
星空幻想打怪好似天使2咁開副本...
我覺得耐玩性唔高- -

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://asgard.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2