樂古Nakuz

標題: 《鐵三國Online》-.- [打印本頁]

作者: 乂死神張乂    時間: 12-10-2009 17:06
標題: 《鐵三國Online》-.-

遊戲名稱:鐵三國Online
測試會員名稱: 乂死神張乂
官方網頁:http://www.rtkonline.hk/index.php
遊戲類型: 3D, 動作類
遊戲狀態: 正式營運中
星評
  畫面:★★ (5星為滿分)
  內容:★★★★(5星為滿分)
  操作:★★ (5星為滿分)
  整體:★★ ★★(5星為滿分)
電腦配備要求:
系列需求最低環境建議環境
OSWindow98以上WindowXp以上
CpuPentiumIII 800Mhz以上Pentium 4 1.5Ghz以上
VGAGeForce系列或ATI RADEON系列以上GeForce 5700以上
Ram128MB以上512MB以上
DirectXDirectX 9.0c 以上 DirectX 9.0c 以上

三國武將搖身一變成為駕駛員?
《鐵三國Online》跟一般的三國遊戲並不相同,劉備、曹操及孫權等人,已經不再是個單單滿腦子都是計謀的人類了,他們都變成了駕駛著每個不同威風無比的機械人,玩家將會變身成為當中的駕駛員,控制著不同的猛將機械人,衝鋒陷陣,殺個敵人片甲不留,這就是玩家在遊戲當中的目標。
瘋狂又華麗招式
遊戲當中,玩家將會控制著不同的猛將,攻擊不同的敵人,在遊戲當中,招式當然不少得,《鐵三國Online》之中,每一個猛將都會有著不同的招式,而每一招都有著不同的效果,足以能玩家感覺到既瘋狂又華麗的戰爭招式。

絕影 赤兔隨時讓你擁有
三國時代,猛將們一定會有著名驅相伴,例如呂布有著赤兔馬,曹操有著爪黃飛電等等,在《鐵三國Online》之中,當然也會有著,他們都跟猛將們一樣,搖身一變,變成了有著鋼鐵軀體的坐騎,令玩家有著最高速度及威力的衝鋒陷陣能力,這樣的刺激,難度你不想嘗試?!
機體隨玩家心意 轉變成為你想要的型態
在遊戲之中,玩家的機體隨著等級能力等等的特定要求之下,到達某一個程度的時候,機體就由玩家選擇想要的型態,每一個型態都會有著不同的能力,例如攻擊力強大的猛攻型,以迅速見稱的速度型,以強大裝甲及血量見稱防禦型,最後還有一種有著每種特點都會有著平均型,每一個型態都會有著不同的能力,玩家要看清楚自己什麼的型態喔!
單獨一個很沉悶?各國猛將跟你並駕齊驅!

在古時戰爭之中,猛將背後也有一個智將等等的人物存在,在《鐵三國Online》當中,也會有著不少這樣的英雄人物存在,不知道大家有沒有想過關羽,張飛及趙雲等等武將,可以在玩家身邊保護玩家?現在就可以了!在遊戲當中,將會有著護衛系統,這個護衛可以保護玩家的安全,擊退任何的敵人,也可以下指示命令他到四處探險,尋寶等,而最主要的玩家護衛,可以用你手上物件,組成你的良友或仇人的型態,仇人被你帶左四處走,這樣爽不爽?!

猛將配小兵 天下任我闖
有著猛將及護衛,相信玩家也會感覺到不足夠,遊戲廠方也顧及玩家的需要,加入著兵力系統,在遊戲當中,玩家在身旁之下,會有著不少的士兵協助玩家,大家不可看少這樣小小的士兵,他們有著幫助到玩家最大作用,蟻多圍死象,相信大家都聽過,在遊戲當中也是一樣,他們都是升級成長的,而且也會分著不同的職業,如果大家看少那小小士兵,必定犯下最大錯誤。                

@@ 大家不防玩下啦 我個ac 佢話我唔到-.-?做咩?

d圖死哂圖 我右唔識正 sorry 金次冇圖 有冇邊個識正呀-.-?

作者: kenkenmy    時間: 12-10-2009 17:12

遊戲名稱:乂死神張RAX
5係鐵三國咩- -"
另外...又係一張圖都睇5到- -"
作者: 死神吉仔    時間: 12-10-2009 17:13
d圖死哂既-.-
搞搞去
作者: 乂死神張乂    時間: 12-10-2009 17:18
遊戲名稱:乂死神張RAX
5係鐵三國咩- -"
另外...又係一張圖都睇5到- -"
kenkenmy 發表於 12-10-2009 17:12
sor打錯左
作者: EY3P    時間: 12-10-2009 17:36
我之前試玩過...隻Game簡直離普..入面人影都唔多隻...
佢為左以大型機械人物..特登張啲怪整到鬼咁細粒
作者: 乂死神張乂    時間: 12-10-2009 17:46
我個AC冇啦啦 話我錯AC / PW-0-我冇打錯 咩是=-=
作者: kenkenmy    時間: 12-10-2009 17:49
比官方和諧了+_+!?
你做過d咩呢=-=
作者: sossos999    時間: 12-10-2009 20:41
係唔係類似sd既個d game= =?
作者: kenkenmy    時間: 12-10-2009 20:48
5係- -你應該話好似dnf咁~
作者: EY3P    時間: 12-10-2009 20:51
5係- -你應該話好似dnf咁~
kenkenmy 發表於 12-10-2009 20:48

比唔上DNF,,只可以話係橫向格鬥
作者: kenkenmy    時間: 12-10-2009 21:07
比唔上DNF,,只可以話係橫向格鬥
EY3P 發表於 12-10-2009 20:51

嗯嗯~dnf都係一隻我幾中意既game~
而呢隻...我都只係睇過下d圖~所以話似~
另外~2個月左右前~我記得我係樂古既新聞度睇到
橘子代理多左隻橫向格鬥game~而且我睇過片之後
佢地既技同dnf既基本上係一樣+多左少少
我個時仲話橘子代理左dnf做咩要代多隻"翻版"
不過我e+都5記得左個名~知5知仲有冇消息+_+
作者: EY3P    時間: 12-10-2009 22:34
嗯嗯~dnf都係一隻我幾中意既game~
而呢隻...我都只係睇過下d圖~所以話似~
另外~2個月左右前~我記得我係樂古既新聞度睇到
橘子代理多左隻橫向格鬥game~而且我睇過片之後
佢地既技同dnf既基本上係一樣+多左少少
我個 ...
kenkenmy 發表於 12-10-2009 21:07

有,,,叫做天關戰記..之前好Hey嫁[[bao_45]]
作者: kenkenmy    時間: 13-10-2009 00:05
但係天關....一直都係入5到佢個官網~
而且天關5係係dnf之前既咩!?!?
作者: EY3P    時間: 13-10-2009 23:45
但係天關....一直都係入5到佢個官網~
而且天關5係係dnf之前既咩!?!?
kenkenmy 發表於 13-10-2009 00:05

韓版/國版DNF比天關戰記率先推出
作者: kenkenmy    時間: 14-10-2009 00:15
韓版/國版DNF比天關戰記率先推出
EY3P 發表於 13-10-2009 23:45

SOR~我講得5好~
其實我係想話橘子5係代理左天關之後先代dnf咩?
因為我個時先睇到個度話代理我先咁問~
作者: kwok1221    時間: 25-10-2009 16:40
我想問個問題.....
呢隻係咩膠game- - ?
作者: 小雲    時間: 25-10-2009 18:34
SOR~我講得5好~
其實我係想話橘子5係代理左天關之後先代dnf咩?
因為我個時先睇到個度話代理我先咁問~
kenkenmy 發表於 14-10-2009 00:15

天關跟本上而家係無人玩=.=

鐵三國係動漫見過..係alta的= =
作者: 小朋友你好    時間: 25-10-2009 19:25
天關同dnf畫面一樣 但係點玩就唔知
我有朋友話廢過dnf
作者: EY3P    時間: 25-10-2009 20:06
天關同dnf畫面一樣 但係點玩就唔知
我有朋友話廢過dnf
小朋友你好 發表於 25-10-2009 19:25

連技等於冇連過,,[[mg_1_66]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://asgard.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2