樂古Nakuz

標題: 好消息!!! [打印本頁]

作者: mkdwan    時間: 12-6-2015 23:04
標題: 好消息!!!
營運小組感謝一班皇牌機師的不離不棄,陪伴《SD高達Online》走到最後的黃昏!在正式停止營運前,6月16日將全服派發100000M幣!Gameone Group Limited將繼續為大家帶來更多不同類型的遊戲,而有關移民到Gameone旗下營運的其他遊戲內容將於稍後公佈!

大家可以盡情買機庫同ss圖la
作者: between    時間: 12-6-2015 23:11
正常都會用黎買哂道具啦下話,你係咪玩野
作者: 大家哥09    時間: 13-6-2015 00:57
我係熱愛正義高達的人  我終於玩倒正義 流星號喇  本身已用正義高達同人單挑 贏好多高手 加埋個流星號 一定可以做港一
作者: 水哥﹏    時間: 13-6-2015 01:19
有鬼用..都汁啦
作者: 水哥﹏    時間: 13-6-2015 01:20
不過都好既..都可以買到好多野 過隱下
作者: david2011    時間: 13-6-2015 02:41
我仲以為唔洗汁,所以睇完都冇咩感覺
作者: 2002    時間: 13-6-2015 06:38
想當年...一台強2自由高達 $7500 HKD
現在...派十萬M幣 哈哈哈
往事只能回味啊
作者: 工口仔    時間: 13-6-2015 09:55
諗落十萬M幣夠我買機庳定買機體....少得可憐
作者: mkdwan    時間: 13-6-2015 22:44
回復 7# 2002

想當年...一台強2自由高達 $7500 HKD

真???sd搶錢呀= =??7千蚊咁貴都有人買...??
作者: 路過打醬油    時間: 13-6-2015 23:12
當年果位八一力啊,用咁多錢買部強2自由番黎e家做任就有 送M都好,可以合由09年到e家一直都無玩過ge ss nu黎玩
作者: alan28282000    時間: 13-6-2015 23:19

幾個帳就50萬M錢~可以買哂D包包~~仲有紅色2
作者: freedom040542    時間: 14-6-2015 06:32
回復 11# alan28282000

噓~ 唔好講出泥
作者: chuanyan    時間: 14-6-2015 09:45
大部分老玩家應該吾止有10M咁少{:15_743:}
作者: ~Zero~    時間: 14-6-2015 10:00
:lol: 咁果 10萬m 可唔可以換返 港幣先
作者: alan28282000    時間: 14-6-2015 19:06
回復 12# freedom040542

{:15_781:}還好沒人問我拿帳號
作者: mkdwan    時間: 14-6-2015 23:06
回復 14# ~Zero~

係人都知唔得:L

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://asgard.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2