打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 交易區以開

原帖由 我係new手 於 4-9-2007 16:08 發表
頂既3命鷹眼=8000~9000
狗鼻頂唔頂無關系(佢加防-   -) =3000左右
楓盾=2500~3500
4攻披 = 4e~5e (見過4.7被拉

有鞋跳 , 60% 350w左右

楓盾唔會只係2500~3500(佢話頂數值)我個個正常數值都賣左3000w
所以一定係3000w以上
回復 支持 反對

問...星光ser...

一個法師光盾(22,33)幾錢..我見人都賣350萬以上...我唔知買唔買好...俾下意見thx
回復 支持 反對

國際版Scania

賣以下物品

名稱                  |數量              |價錢(each)
-------------------------------------------------------------------------
60% Staff m.atk |   2   張          | 1,000,000
60% Spear atk   |   1   張          | 1,000,000
60% Dagger atk |   1   張          | 1,300,000
Nocturnal Staff   |                     |
(Clean)              |        1   把     |  700,000
Mystic Shield      |                     |
(6 slot)              |   1   個          |  Offer

===========我是分界線=]=============

另買60/70%各式HP Scroll

包括60%/70% Cape HP 350k  (5張)
              70% Shield HP 250k (6張)
              70% Gloves HP 300k (4張)

價錢可議,有意者找VMagicV/tony6b/BowK

上線時間:星期1~5->大約6:00 PM後online/不online
             星期六,日->ramdom

ps:請使用chat通知本人,Whisper有可能看不到

回復 支持 反對

3幸楓葉盾牌幾錢??(lv64賊果個)
回復 支持 反對

紫頭大約幾錢?(2幸 9防) 7洞
回復 支持 反對

藍寶急收300點6500w,可電交,急急

有的不如賣給我,急收3q,不片
回復 支持 反對

【海怒斯】
長賣點!1:20
有興趣長收的話

加我好友

突乂擊
回復 支持 反對

菇伺服器,35銀拳套,2幸19攻2防,唔該灑!
回復 支持 反對

回復 #57 狸大 的帖子

150點2500 ...

賣唔賣?
回復 支持 反對

維護時間...賣下野先
server:海怒斯
褐玄武之甲 敏4 幸13 捲0 - 2500w
黑精靈拳刃 6幸 100攻  捲0 - 2500w
霸傑之刃 6幸 101攻 捲0 - 2500w
項幸60% - 3500w
意者加:水鏡花