收起左側

[影圖分享] ╰◆°*貼貼貼 x)

回復 20# 的帖子

-3-咁你咪整下l0  xpp
回復 支持 反對

學期尾忙碌加心情唔多好~
沒什麼時間
回復 支持 反對

-o-ic..
咁又係..整圖要的是時間同心情..
你2樣都冇就好難整到令圖~"~......
回復 支持 反對

原帖由 ‵白羽★希〃 於 25-4-2008 16:06 發表

=0=你整左咩咪交下咩l0xppp

=.=....我有個問題....
我忘記左點整框....[[onion_77]]
回復 支持 反對

回復 24# 的帖子

=口=".....
那個框-3333-樂古有齊教學=﹏=!!
回復 支持 反對

>口<"..希希開post..
遲左要捧場..不過遲左成4日..Orzz"

第1張你想小云個張-w-`好搞笑..
大爆炸撞小爆炸-V-..

你話新學個隻框係第2張圖嗎?-3-

-_____-`,,咁耐以黎,,我都未同過影仔影相Orz!

簡單就是美個張..兩圖之間..將個條邊融為1體比較好:]

你張簽名._."超超超靚呢!!!
那是最好的1張-3-`..
想問下D數字咩字型黎? 還是BH?

ps;你D簽名唔多顯眼..有時跟BH同化了.

SUP x 999999999!

-----------------------------------
睇番d回覆之後._."
最吸引我的-__-`是小蘋的簽名!!
實在太可愛了-u-..
呢張野喚起我ge記憶._."
之前都見過人地整,,搞到想整,,
但擱置了很久..結果忘了-_-v"

回復 支持 反對

回復 26# 的帖子

唔緊啦-v-而家睇到都一樣-3-!!!╭*
thz咁比面^^[[m125]]
nono牙..新學戈隻唔係第2張...
其實第2張戈張係..bh黎架-口-"...唔覺咩=0=??`

仲記得戈陣唔係用ps整圖的-3-"
戈陣都唔識合成=﹏-"...戈張係舊相黎架
改唔番...同埋...手頭上冇呢隻人開番黎影相-3-"嘻~~[[m113]]

我都勁鍾意張簽名[[m454]]
..可惜整細左都係show唔晒=/\="...
...[[m37]]

d數字係bh黎架
其實你睇番 簡單就是美 x)
上面戈張有d花紋既~~~
其實係用簽名所用的數字bh印出黎的"
唔錯吧x)

琴日都整左張-w-"....遲下整多幾張一齊post-3-""....

因為洗左機...冇左之前個簽名戈個野...=/\=''
唉...d bh有copy低係個簽名mo...我很笨-~-".....

哈=]"我上次睇到小蘋都係咁整>w<"
我都交左張hw比佢...
遲下貼上黎...真係好可愛>3<"!!!!

搵人評下大楓戈張..因為戈張我覺得幾令=3="...

ps::新框戈張都係未有人估到-0-
唔通個個都識@_@?????\
[但點解唔見有人post出黎既-3-"我想知個效果會唔會唔同-0-"╭*]
回復 支持 反對

我張拜仁王子呀@v@'' 我想要返XD''...我都唔會忘記妳-v-'' haha'' 得閒約我出街la...[[bao_31]]
回復 支持 反對

唷-_-; 我好似加左分吾記得左回-_-;            (蠢
忽然吾知回乜好添-3-
近排我對整星夢圖都冇乜興趣-~-`
希希果然整圖很令@3@
在下學不來的了/.\
回復 支持 反對

原帖由 bryankwan 於 29-4-2008 23:11 發表
我張拜仁王子呀@v@'' 我想要返XD''...我都唔會忘記妳-v-'' haha'' 得閒約我出街la...[]

你可以要番啊=]"
-3-你約我都得架ja-v-''嘻...

知了-v-知你唔會忘記我了/3\!!!

原帖由 小夜* 於 29-4-2008 23:25 發表
唷-_-; 我好似加左分吾記得左回-_-;            (蠢
忽然吾知回乜好添-3-
近排我對整星夢圖都冇乜興趣-~-`
希希果然整圖很令@3@
在下學不來的了/.\

-3-而家回番咪得l0=3=~~
...我都小整好多了...
因為某d事啦...哈=p
我整圖唔令/3\"......你整戈d仲令>3<!!

回復 支持 反對