打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 無聊人隱退!!sa u lala

-﹏-+話左你貞節不保...死緊啦xD A_A下次唔好了..
回復 支持 反對

大笨狗你又唔玩丫=口=
今次你又第幾次話唔玩-口-
回復 支持 反對

一講記閃雞....好掛住佢-__-
唔知你仲記唔記得我喇   福 仔[聖]
閃雞最好果個兄弟-___-
...算啦   過左去喇
回復 支持 反對

我對你無咩認識,你都應該5認識我...不過真系佩服你 ><"
我遲玩你一年, 2年前到啦....
個時d人都算幾好,有fd肯免費送d裝比我 (雖然5系好貴個d)
不過以家幾乎個個都話放棄星夢lu(應該話已經放棄), 就連我最好ge死黨都話對星夢死心啦...
所以 我念住玩到聖誕(同死黨一起)就會退出lu~ 念住c下將個亞c升到80lv =]
以家都真系無以前甘好玩啦, 出灑雙經卡 同d裝太勁la, 無咩挑戰.. 你有裝系爆容易升....
仲有以家d野太貴.....仲記得以前c翼都用左半年先由 700m升到 1200m...以家1個月由1800m升到2800m.....
仲有個時星夢出d任都話算系對玩家5錯...不過以家幾乎咩任都需要用點.....昆錢昆得太厲害啦
所以到聖誕就系我正式退出lu~ =]
唉...聽你地d老手講以前星夢,真系好想c下玩, 個時應該會好開心.....5似以家,成炸昆9 搶9.....
聽你地講星夢開始個時d人勁好,真想可以去翻過去玩星夢 @v@
回復 支持 反對

原帖由 Oo福仔oO 於 21-5-2008 03:51 發表
一講記閃雞....好掛住佢-__-
唔知你仲記唔記得我喇   福 仔[聖]
閃雞最好果個兄弟-___-
...算啦   過左去喇

你咪係之前有蝶翼果個渾蛋
又話唔玩再後又玩番-0-
回復 支持 反對

我記得你耶福仔- -
果次係到12m買獸0卡-.-1人1張ma-0-
================================
笨雪- -我有行黎問你你係邊個嗎-口-?我倒是不記得- -
================================
我係冰谷爆怪都係睇下有冇人搶怪-.-順手升寵-0-
升一陣冇癮就走嫁啦-v-
回復 支持 反對

讀書好過玩星夢[[yoyo_132]]
回復 支持 反對

@@又有一個走啦,,
我都好掛住個藍介"
當年我......唔講了-3-"
我唔知有冇見過你呢= =?
[[bao_34]]
你做得岩!!
打機冇益牙-3-"
早戒早
回復 支持 反對

回復 26# 的帖子

你係走埋黎問我知唔知你係邊個-___-"
回復 支持 反對

yo-x-"又1個人走.
仲記得我呢個家姐囧?.
但我發現好多Quit左星夢都會番番黎._.
h0pe u c0me bAck (._˙)╯

我都就揀科-x-
大家1齊努力吧-w-"..加油!
回復 支持 反對