打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 给香港劲舞团既玩家门

@.@

大陸人hk人都有好冇品既人啦= =
回復 支持 反對

原帖由 jossee 於 28-7-2008 15:54 發表
呵呵 好的  有空上劲舞一起玩

好^________________________^
回復 支持 反對

原帖由 jossee 於 28-7-2008 16:02 發表

等劲舞更新完你上黎情3稳我单挑啦 米得把口啊   香港人只会得把死人口  就咁多 记得上黎啊
我个名最易稳 @------@ 就系呢个符号 米话到ਲ ...

禾地香港人已經有人整出神話啦^3^

唔知尒地d大陸人^3^;;;點呢可?
回復 支持 反對

我靜系知道我琴日上國服玩-3-
跟住比D大陸人話我扮香港人-.-
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

樓主計對緊香港人A__A??
雖然莪唔係香港人...我住係大陸- -但係 我係 澳門人....100M高手
仍然見過.... 所以唔好話100M全部用外掛- - 講真國F 真係好多勁人
係網吧 見到 10個有4個玩勁舞ge- - 4個入面都有個可以過150m- -所以國F
有D 人真係好似外掛咁勁-__-''[[yoyo_162]]
回復 支持 反對

同佢地同為香港人我都覺得有d慚愧- -...
佢地可能未番過大陸乜都唔知
我玩過online game唔同國家ser的經驗覺得最冇品都算係香港同台灣人了-__-
回復 支持 反對

回復 46# 的帖子

下..我覺得台灣唔錯囉..
冇品既人比例起碼少過香港同大陸啦
唔好話我話, 香港人真係好唔掂, d人又串又懶係威咁
講真, 呢個世界咁多人, 實有一d犯眾憎架啦
睇你多唔多既姐
香港同大陸個名一講出去
2個個名都差唔多臭
回復 支持 反對

原帖由 jossee 於 10-6-2008 13:29 發表
本人是大陆玩家 第一次玩香港劲舞 想不到第一次跳自由 190 70万也说外挂  根住我就叫DJ换普通 玩法就是国F 3322111 6789 3441接1676 或者7421 结果跳了50万 跟住一句外挂公 又& ...

講真我唔係好明你想點..特登玩針對-,-?
你要知道你地大6人比人d印象就係咁差.......咁小野都係度講..醒目

回復 支持 反對

[[yoyo_165]] 錯曬...

唔系香港人冇品...

系香港玩勁舞GA人冇品..

你地咁講法..我老豆媽媽唔玩都冇品..[[yoyo_147]]

呵呵.
回復 支持 反對

唔知你係唔係大陸人啦......總知
咩服都會有無品ge人
只係香港多少少咁解姐
ps樓主:你好似都唔抵得人地反對你wo...咁叫有品??
回復 支持 反對