樓主: z8933765987
打印 上一主題 下一主題
收起左側

DELDELDELDEL

關閉 [複製鏈接]
你咁既態度又唔見得比我好
用d深字, 就怕你唔識,
係呀 大家都係討論姐, 你要咁嬲去理我d態度做咩

你係樂古玩都多過我食飯啦, 係咪要讚你好犀利,
你咁有經驗,又唔睇清楚其他人講咩
你都唔係第一日上論壇, 比我更冇態度既人,大有人在
咁你咪好唔得閒

你話我咁唔尊重人,就要認, ~~~~我道埋歉,你又唔滿意
有話好威? 好叻? 你做咩野都係想人讚你 ?
自以為事~ 問得你知唔知, 就唔代表我咩都知
食緊老豆老 母, 我就冇講到好有錢, 從來有話到我自己好有錢?
之前講左我好窮,  
幾百蚊就係有錢

而家個個學生都有洗錢玩online game,好正常,
當然千蚊就冇 ,6,7百就有, 玩完,賣番個ac都有番咁上下收番
意思想同人講, 話pc game既付出唔會比online game少
中二果時,當然唔會咁明日錢既重要
我講出黎,就係曬錢 ==?  咁有d人比人呃左唔少錢果d,
上哂報紙,咁佢又曬, 話比人聽佢d錢多到比人呃

我屋企唔係有錢, 係你覺得我咁有錢
我用正版, 都冇諗住其他人都要玩正版, 人地玩唔玩正版又點
關我鬼事咩, 又唔係我第一個話人玩破解
你要人尊重你既 唔該請你尊重人 ~~~ #11同#12 果兩個你認為好尊重人
政府比我免費讀9年書, 當然係用黎讀書, 買game呢d閒錢,唔通又要用老豆老 母既錢
免費果9年都過左啦, 我係到疾人? 串人?曬命?, 咁你啊媽生你,又係為左你疾人? 串人?
更請問呢到有咩人有必要岐視, 冇錢買game好正常, 你講比人聽,最後
諗野經下腦,就唔該你講野經下腦啦,16,17歲仲要申大手板問老豆老 母攞錢,
人地玩唔玩正版, 有必要值得我哂時間去理人咩, 破解game唔通我又冇玩過咩
我一個月五百蚊炸, 咁就係有錢,
你都話我屋企有錢係唔關其他人事, 咁你就唔好討論我有冇錢,加上我又冇表明自己有錢,
係你又認為我有錢 !~ 啱,係唔需要同人講, 只係#21, 你就咁多野以為
唔滿意#21, 我可以del 果個post
你講到自己唔細咁,但令我覺得你似個小學生多d,
當然我都會讀好d書, 時間分明, 更唔會好似你咁打咁長篇野,浪費自己d時間去理人d野,
都浪費我既時間去睇
扮正義既話,幼稚園更適合你,加上我讀唔讀好d書,都唔需要你個自稱''大朋友''既人黎理
(雖然唔關我事)你個個人資料寫明1990年出生, 應該中七, 讀多d書應付你個高考好過

最後果句,你要連幾百都覺得算有錢,咁都算係曬錢,咁我冇話可就, 就隨便你咁黎認為我,

回復 支持 反對

原帖由 樂古人渣 於 [url=LiveCall:29-12-2008]29-12-2008[/url] 23:50 發表

洗唔洗我開個POST比你地打仗!?^^

都好, 雖然我都知自己d態度太極端,
但佢真係好Q煩,講尼講去都係果三篤屁
回復 支持 反對

nakuz 你ga??? 吾鍾意就只可以走??
nakuz唔再比你討論??一定要跟住你ge睇法??

中書省 發表於 30-12-2008 00:18

版主話呢到係support正版, 又有其他人想討論non-steam
唔去第二個論壇仲點討論non-steam ??
回復 支持 反對

下, 你地上黎搞笑
non steam no support 佢寫到明
http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3503322&extra=page%3D1

咁又係想扮板主 ?咁又係定規則 ? 亂甘話版主講 ?
咁你都唔好扮管理員
可以分享,冇話支援, 真係睇清楚d先啦
你又以為緊自己係版主, 話你冇講過 , 佢就真係冇講過先得
我而家好想人地教我用破解咁又點, 係到發貼會點, 洗唔洗問過你地, 定還是要問下而家
版主

對住你地,有必要潛水咩
回復 支持 反對

好笑囉 no support non-steam
no support = 唔支持 (你唔識?)
       唔支持 = 唔比討論?? (omg)
    唔比討論 = 要去第2個forum?

你食錯藥牙!?
邊個話唔比討論non-steam呀 傻仔??
你見到我地放 download non-stea ...
樂古人渣 發表於 3-1-2009 12:52

你未食藥
support 唔識解去查字典啦
kai大左 ? 有話到唔比討論non-steam, 邊個講唔比,你講架
你講緊果個傻仔係咪你
唔比討論唔去第二個forum 仲點討論,起到懶死

我申請做本版版主,請多多支持
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3528509extra=page%3D1&frombbs=1

不如你好似佢咁申請做版主, 咁咪唔洗扮

話左我想討論破解,你文盲,唔識字,定你真係盲睇唔到
回復 支持 反對

你不如請個醫生幫你驗下腦啦,請翻譯解左都唔明既啦
你第一日上黎玩野,夠唔知你做乜,想引人注意,晨早當左你係傻仔
樓主一開波問問題,~我第一個嘈架?唔係之前有人講開都唔會以為佢係破解
就算佢係用緊non-steam咁又點呀,咁你想點,個版主話左唔支援破解
唔支援仲點討論, 去第二個forum討論又唔得?分享還分享,討論還討論
我想討論破解,咁你又嘈咩,
我起到發表意見,你就起到吠,以為自己好醒咩
我ban緊d唔比討論non-steam ~~ 好勁,又妄想症發作,
真係以為自己係管理員咩,乜事都要你理,
版主都未理又輪到你黎理,洗唔洗比你ban埋ip
就算我真係講到唔比討論non-steam,咁就點,好唔鋸
講咩之前洗唔洗同你入紙申請,
我自問自答,咁你又理我,你個腦有問題? 你對住我9 up都冇用
你有幾膠你既事, 唔洗講比人聽
(唔好話食藥,有病就快d去睇醫生,起到嘈都醫唔到你架,食咁多膠對身體唔好)
回復 支持 反對