打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 40lv il0vebabi 係昆狗,昆我12800點 [有圖]

關閉 [複製鏈接]
40lv得1800M~冇咩可能wo~樓主交易要小心D~
我覺得il0vebabi唔係昆狗~佢唔係第一次收點~
要昆第一次收點都昆左人la~可況佢一昆人就會冇晒誠信~
我冇同佢交易過~但係我有同千葉一交易過~
佢絕對係正當商人~佢出泥同il0vebab講野~
所以我都信il0vebab~
樓主你係俾人昆左~不過係iI0vebabi昆你~
雖然唔知你有冇夾埋~
但係D錢就收唔番架la~(若然真係咁不幸俾人昆)
樓主當吸收一次經驗la~下次交易小心D就得
回復 支持 反對

唉...估唔到係昆9一族-.-
回復 支持 反對

有人講完係大I 同細L 既問題
你就即刻CAP張圖出來
仲唔係即刻去開個新帳號來扮野咩
40lv昆狗
回復 支持 反對

有人講完係大I 同細L 既問題
你就即刻CAP張圖出來
仲唔係即刻去開個新帳號來扮野咩
40lv昆狗
車手 發表於 2-5-2009 02:49

首先人品上我唔相信ilovebabi會咁做........(相信有唔少人認同)
但我唔會咁肯定佢冇做過....(事情總係有一定機率發生)

至於樓主.....以上成段野可以話係你個人先入為主既假設
仲未有足夠既証據支持

我都明大拿拿$128冇左既感覺......
但係而家你d圖只係証明到係ilovebabi或者iIovebabi兩者其中一個人昆左你
基於疑點歸於被告....我唔會話ilovebabi昆人

唉...你係諗住算數亦唔需要做咁多事
你想追究的話點解唔報警??check IP就知咩事啦
回復 支持 反對

[[bao_25]]babi哥.....
回復 支持 反對

= ="    D圖好咩咁  唔知點講
回復 支持 反對

人怕出名猪怕壮啊                下次起名字注意啦
回復 支持 反對

都唔知係咪既-,-
回復 支持 反對

咪扮傻啦!有證據仲唔認正人渣!
靚仔呀謙 發表於 1-5-2009 23:20

鼻屎謙我個人覺得你柒左囉 又唔睇清楚成件事就黎串人你真係柒上+柒 十卜BABI
回復 支持 反對

babi不是這樣的人~
  我曾經也有遇到過這樣的事
   給我卡號和密碼 結果一點都沒有~
    如果真有此事  ESGS車隊高層會解決!
回復 支持 反對