樓主: bbman233615
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新~Another Day (槍game)+申請教學

樓主可唔可以幫手申請ac呀
回復 支持 反對

我終於申請到喇
回復 支持 反對

我喺http://www.google.com/ko打주민등록번호840402尋找到一個網係會彈出叫你開or下載嘅野 個野個名3堯晦啗.txt 你用瀏覽器開e個野再將語言轉番做韓文就見到有好多個名同IDfile:///C:/DOCUME%7E1/Celia/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/Celia/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/Celia/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/Celia/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/Celia/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg file:///C:/Documents%20and%20Settings/Celia/%E6%A1%8C%E9%9D%A2/3%E5%A0%AF%E6%99%A6%E5%95%97.txt file:///C:/Documents%20and%20Settings/Celia/%E6%A1%8C%E9%9D%A2/3%E5%A0%AF%E6%99%A6%E5%95%97.txt

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
JSN -5 重複發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

唔知點解我一入game就黑幕 之後就番咗去桌面完全冇得俾我玩
回復 支持 反對