打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 想買部機玩勁舞

9800GT 咩黎
我同佢講9800GT 佢一定會明?
仲諗ing
e三部機都係巷vlan shop到copy
睇黎我都係去深水問下先
酷.愛.明 發表於 23-7-2009 15:26

如果間電腦部想呃你水概
一定會笑你!            (六前年概經歷)
佢地通常會咁講:嘩!咁概機....某某唔好咁啊~換其它零件啦
我會心諗:系人都知啦吓!?越貴就越好用越強概性能
唔知你明唔明我想講咩
唔明我先再講
9800GT係一個顯示卡

如果你落開深水p0就落黃金喇 黃金多選擇 可能勁過同埋平過vlan shop D機
你同佢講9800GT佢就知係咩黎架喇 如果唔知既你可以叫佢收檔喇 咁廢學咩人開電腦鋪 ...
泉戶真白 發表於 23-7-2009 15:32

而且你搞錯佐樣野= =
如果唔講GT 就當佐4年前概AMD 9800+ .........
而且N卡9800 GT停佐生產-.-
公版叫N 卡 **** ─ 9800 GTS
如果買 N GF 9800 GTS  個人建議你買 顯存有 1 G 概 DDR3 RAM

收檔=.=!駛吾駛甘衰也您-.-!
`寶唄魚ㄦ. 發表於 23-7-2009 15:37

冇咩問題概~
因為如果間野真系唔知咩系 N GF 9800 GTS ...咁真可以"收舖"
回復 支持 反對

9800GT唔係易名做250gts咩?
回復 支持 反對

9800GT唔係易名做250gts咩?
水__! 發表於 23-7-2009 19:03

未聽過~
而且何解叫250GTS?
回復 支持 反對

係9800GTX+易名做250gts
唔係9800GT- -"
9800GT有112個SP
9800GTX+同GTS250有124個SP(冇記錯係124..錯都係124左右啦[[onion_57]] )
9800GTX+或者GTS250係勁過9800GT但食電量都勁過9800GT
回復 支持 反對