打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 我厭倦戰爭了!!(懇求2大車隊無限期停止無謂的戰爭)

關閉 [複製鏈接]
嚴格上現在 :
CIT = CIT + ESGS
ZR  = ZR + 赤鳳
Sn@ke 發表於 12-8-2009 01:16

蛇唔好唔記得窩,我地以經重起,唔再喺同Cit合埋啦,雖然我地d佬團員喺過嗮去Cit,但喺嗰❤都喺喺ESGS哥到,因為佢地成日都喺Q群到傾下計啊,吹下水啊,保持友誼架><
回復 支持 反對

Cit冇同Esgs合併,好耐之前都講左啦
得3個前esgs的人咋(冰人,MVP,金逍遙)
而家冰人&MVP都冇玩啦,咁點叫合併呢??
好多人唔玩未必關地盤戰事既,
可能係因為個game太悶呢,我唔玩係因為任務太悶,唔想每日重覆做同一樣野,好dry=.=
回復 支持 反對

Cit冇同Esgs合併,好耐之前都講左啦
得3個前esgs的人咋(冰人,MVP,金逍遙)
而家冰人&MVP都冇玩啦,咁點叫合併呢??
好多人唔玩未必關地盤戰事既,
可能係因為個game太悶呢,我唔玩係因為任務太悶,唔想每日重覆做同一樣野, ...
tszlai01 發表於 12-8-2009 18:11

其實我以前都係ESGS既-.-

講真,地盤戰係我玩光線咁耐既唯一樂趣之一
停戰有好有唔好
雖然兩大車隊停戰會令我地冇左樂趣
但可以比其他細車會上位,學下野
到時再爭過都未遲,如果可以有多D車會既實力及得上CIT同ZR,咁樣玩地盤先係最有意義
回復 支持 反對

你又知邊個小號係我a_a?
E+暴走好多小號呢@3@
至於要攻破cit 4區
E+ cit已經冇4區
何必繼續追打?
你話過唔想隻game變成1個車隊既game
E+似乎已經達成左
king56k 發表於 12-8-2009 01:22

看邊個成日有箱拿就知邊d人最可能是你=v=

說真果句,我做事好民主吓,所有決定都會被zr班會員決定點做.
( ZR會員: 講什麼民主,根本是懶蛇唔想做野. )
回復 支持 反對

說真果句,我做事好民主吓,所有決定都會被zr班會員決定點做.
( ZR會員: 講什麼民主,根本是懶蛇唔想做野. ) ...
Sn@ke 發表於 12-8-2009 14:49

好一個自問自答= =
回復 支持 反對

( ZR會員: 講什麼民主,根本是懶蛇唔想做野. ) ...
Sn@ke 發表於 12-8-2009 22:49

話說幽影拎得多過我=v=
回復 支持 反對

其實我以前都係ESGS既-.-

講真,地盤戰係我玩光線咁耐既唯一樂趣之一
停戰有好有唔好
雖然兩大車隊停戰會令我地冇左樂趣
但可以比其他細車會上位,學下野
到時再爭過都未遲,如果可以有多D車會既實力及得上CIT同ZR, ...
紅彗星 發表於 12-8-2009 19:56

而家只係無左目標
待時機成熟時..我會再次發post出戰..
點都好..車隊總有人想玩既..
而家等搞返好d技能同bug先=.="
回報左幾次..都係答我果d野..灰晒

話說幽影拎得多過我=v=
king56k 發表於 13-8-2009 03:14

只怪幽影太過狠.__.
隻蛇又扮拎得小=.="
回復 支持 反對

而家只係無左目標
待時機成熟時..我會再次發post出戰..
點都好..車隊總有人想玩既..
而家等搞返好d技能同bug先=.="
回報左幾次..都係答我果d野..灰晒

只怪幽影太過狠.__.
隻蛇又扮拎得小=.=" ...
萍妹妹 發表於 15-8-2009 02:02

各有所求
可能係我成長環境因素
令我好討厭戰爭

p.s.幽影心理質數高得好變態
我好怕同佢講野...佢總係將絕望帶俾...
回復 支持 反對

咁EvilGeneration又幫邊面先[[onion_43]]
回復 支持 反對