打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] 自立團 團長車輪唔夠打 開大技 事後話真人要打我

@@又係o...不過我都有d野想問..做咩βαβψ楓 要係第1張圖...中的對話要係小畫家用紅色的東東....唔想比人睇你的name呢?...我係紫火色的惡鬼....我果時我都係場的....冇錯..果時我地係玩車輪戰中的...當你同大家一齊去呀打果時我睇到你lose左..之後唔知做咩一重生之後追住大家一齊去呀打.最初好地地的車輪戰...冇lala比人正到變左大混戰..我果時都見到你同大家一齊去呀到有爆過大...我只係一個小小的團員..(我只係講出我心中的真話)...有錯請講.....thx[[onion_54]]
回復 支持 反對

哈哈,都唔知出左公會system.自立團個勝率係幾多~
回復 支持 反對

樓主,人地唔小心開大姐,爆你一次大技,洗死咩,搞到佢好似殺左你全家囉....
又影相,仲有post...
回復 支持 反對

記得佢比深紅炒呀炒
回復 支持 反對

睇過呢篇野,樓主,米怪我直言,其實你吾無聊?比人開一次大姐?你受吾住啦?這些只是廢人的行為,只是ONLINE GAME,一句講晒,你未夠班玩高達!...匿名
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

好勁啊。。真人MCA啊。。。呼叫真人瞬狙。。。。直播現場
回復 支持 反對

樓上某位的言論睇黎可以套用係某言論身上:

"人地只不過係唔小心桶你一刀者,洗唔洗咁火丫"

唔小心既話,有冇講"sorry""對唔住"之類的說話[[onion_56]] ?

如果當事人有道歉既話,就唔會搞到要開post[[onion_57]]
回復 支持 反對

仲有咪怪我直言,樓上有d會員係今日先開既帳號,到底有何居心[[onion_17]]
回復 支持 反對

個d係自立團團員/大家一齊去呀 既ac我諗應該!~

爆大都算?.?仲話真人打柒我7.7??
回復 支持 反對