打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] A.V.A 美版出左新地圖,有新玩法

多左個4人小隊對付暴亂囚犯既新地圖 刺激感一流 不過似L4D咁 唔同L4D既係有好多槍用
極之講求合作性 有興趣一齊殺敵PM我

國內版有冇UPDATA我唔知 不過美版已經更新左 多左幾枝槍
我ID: videoman
回復

美版連線都幾穩定
申請帳號好易 唔明問我

=口=國內仲快過美版UPDATA ... 少見WO

國內唔係申請唔到咩 要咩搶號... ... 啞左
回復 支持 反對

你id係咩呀? 等我見到你可以同你同隊嘛
我岩岩升到可以買到技100狙 升到我呀 媽媽聲
不過枝100狙的確正野
我主力用步槍(ak47 真係殺人王 我用佢場場20+ 唔講得笑)
回復 支持 反對

步槍比較多(AK嚴重多) 狙擊槍一開場就多 之後好多人都會轉步槍上前
回復 支持 反對

我岩岩入左去行左十幾場 發現國內版同美版有咩分別
國內版槍械攻擊過高 我係美版就算攻擊力最高既AK 都未必可以咁快就殺到人
係國內版見到人2秒之內 唔係你死就係佢死
可能國內版玩家技術好

對國內版失望既係100狙竟然係點槍 ... ... 仲有點槍既威力 都高得有點過份60攻手槍? 2槍K一個人WO
槍械方面國內版明顯少過美版 (黃炸有個啦瓜 =.= 一開始果個波仔 爆又爆得慢過人)

美版一開始有送好多個人裝備嫁 國內版就冇

不過想提一提既係國內版LAG既情況 有D嚴重 雖然唔係話場場LAG 但係一LAG就好嚴重
美版LAG既情況算叫做正常 但係唔係好似國內版咁LAG到行唔到 LUCKY既話可以打一晚都入唔到LAG場

畫面方面就唔可以同美版比啦 美版顯示出黎係靚少少 國內版點解要變黑血呀...@@
回復 支持 反對