打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] RestinPeace會長和會員請進~

無言了~~~~
回復 支持 反對

我是restinpeace會 會長 cheng10 看到你發表 我真的只一能說一句無言: 後2個的紀錄就不要說了 本團員 不喜歡你 並不代表是我們公會的過錯 以及那成員也給我們教訓過了 加上我們不接受你打公會戰 ]是因為本人覺得你技 ...
寶哥仔 發表於 3-1-2010 22:36

你都識講無配合過 咁你而家點打?
憤怒符號打出黎都有罪...咁我次MSN要留意下@@
回復 支持 反對

還不到家要用msn入面個憤怒圖案?
冇意義嘅廢話我post上黎做乜?點解你又唔自己post?
你up乜野呀?我點同你配合呀?你都唔比我打團戰.點配合呀?

先答番你e幾句 係m群入面開下玩笑都5得? 跟上我自己已有隊伍 你一開聲就要求打公會戰 不是團戰 那肯定不給你打的 就這樣
回復 支持 反對

自己廢都可以怪人
人地唔同你玩又有罪,淨係識係道嘈,又諗下自己做左d咩人地唔同你打
幾個會員唔同你打又關個會事,你都幾弱智下
無理取鬧我會長個fd個會都味死過
回復 支持 反對

還不到家要用msn入面個憤怒圖案?
冇意義嘅廢話我post上黎做乜?點解你又唔自己post?
你up乜野呀?我點同你配合呀?你都唔比我打團戰.點配合呀?

先答番你e幾句 係m群入面開下玩笑都5得? 跟上我自己已有隊伍 你一開聲就 ...
king6315115 發表於 4-1-2010 19:05

喂喂.係佢話團戰要人播.唔係我一開聲就話要團戰播
回復 支持 反對

自己廢都可以怪人
人地唔同你玩又有罪,淨係識係道嘈,又諗下自己做左d咩人地唔同你打
幾個會員唔同你打又關個會事,你都幾弱智下
無理取鬧我會長個fd個會都味死過 ...
omgwtf723 發表於 5-1-2010 00:27

佢係你會長個fd你當然幫住佢咖啦~
邊忽無理取鬧?
有哂證據你仲想嘈乜?
我廢?就算係佢地洗唔洗咁野先?
我有要過佢同我玩?而家好似係佢要人.之後我話要參加.佢話唔比.
我咁忽要求過要同佢玩?
而家好似係你自己係到嘈多d囉~
回復 支持 反對

入左會1日要人陪你打團戰?
我地成日留係屋企陪你??^^
講野之前用下個腦先啦
人才~丁丁 發表於 4-1-2010 17:35

你講野之前用下個腦先就真^_^.我冇要求過.只係佢要人.而家話想參加姐~
回復 支持 反對

佢係你會長個fd你當然幫住佢咖啦~
邊忽無理取鬧?
有哂證據你仲想嘈乜?
我廢?就算係佢地洗唔洗咁野先?
我有要過佢同我玩?而家好似係佢要人.之後我話要參加.佢話唔比.
我咁忽要求過要同佢玩?
而家好似係你自己係到嘈 ...
寶哥仔 發表於 5-1-2010 00:48

佢話要人但係唔要你有咩問題?你自己都唔想同d下士仔一齊,你求其post d野出黎叫證據?都可以呢證據ge,不過係證明你弱膠智囉
回復 支持 反對

佢話要人但係唔要你有咩問題?你自己都唔想同d下士仔一齊,你求其post d野出黎叫證據?都可以呢證據ge,不過係證明你弱膠智囉
omgwtf723 發表於 5-1-2010 01:53

哈.你真係夠哂弱智.佢唔要我係冇問題.但係佢個團友又話我未打過團戰.又話我膠.咁姐係呢個會想講:我係唔比你打團戰.等你一路膠洛去~
回復 支持 反對

你講野之前用下個腦先就真^_^.我冇要求過.只係佢要人.而家話想參加姐~
寶哥仔 發表於 5-1-2010 00:55

覺得你冇技術就吾要你打
係咁多^^
回復 支持 反對