打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] 自立團團長"大家一齊去呀"係昆狗黎!!!

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

有圖先好話人,我唔係倫專意help任何一個人
你話win左但唔證據wow,下次唔該有先好話人,第時我一定help你
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我前團員peter起人抵 咁我都唔怕起埋你抵

閃星BB 前係我自立團團員  因為有舊AC被爆而開新AC  姐係宜家GE閃星BB 可能係呢見事睇唔過眼而玩針對 針對我  後來比AC我代佢升LV 也可能因為我唔幫佢升lv 而玩針對 AC如 ...
pl400444888 發表於 5-1-2010 22:43

唔好吹得就吹,我而加就要玩針對你,我頭先都無針對你,你竟然......
dororor1bb係我唔記得左密先無用,唔好話我比人爆ac
我後來比AC我代佢升LV 也可能因為我唔幫佢升lv
唔係依幾個答案,係你無啦啦係game到話我唱你,(我好耐都無再理你啦)我點唱你法,我都係給見意姐
你help我up lv=_=多謝哂wo,我唔想同你再玩針對,如你想的話,我樂意同你一起玩[[onion_62]]
回復 支持 反對

大家一齊去呀<<<<<<<<佢係光線出名昆狗黎 大家如果有玩光線我諗你都會知道
最後仲比人封埋ac

誰不知佢竟然轉戰SD 仲要係度昆d會員點數

講真 peter我覺得你都係一隻比人收賣左ge狗黎遮 亦都可以叫你做佢ge一隻爛頭卒黎
你唔知禁多野就唔該你收聲啦 係度學人嘈

仲有我唔係你講果個咩移花接玉囉 7.7

"大家一齊去呀"係真係冇品 你要幫佢我唔會阻你

但係我係度只係想更多人知佢d衰野遮 你唔好再係度阻我唔該你
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你唔好再係度阻我FK你 [[onion_59]]
peteryau009 發表於 5-1-2010 23:36

KAI子 我邊度有阻你

你媽媽有冇教你要識字*=]????
我係叫係唔好阻我丫柒頭
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對