樓主: lockinlau00
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 求Band Master online acc 1個!急要

我試過整個地址放
同分開放入去 但係都係唔得-,-
回復

= =有冇人可以幫到我......
ps.你試下用翻譯器
回復

推...招高人幫手!!

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
JSN -5 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復

address=身份證  
要有埋名!!
lockinlau00 發表於 15-3-2010 20:32

address 係韓國地址,一般黎講左邊2個空格唔可以直接打野
你要按返右手邊果個按鈕,然後有個box彈出的(唔知依個有冇)

之後呢入面會有幾句野,但唔知你依個會顯示乜野,咁下面的X代表韓文字

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXX  甲/乙乙/丙丙丙 XXXXXXXXXXXXXX

甲/乙/丙  代表一D地址重要字眼,一般黎講會用「/」分隔比人參考
而你就需要copy 甲 乙 丙  其中一隻字,然後貼起box入面的空格,再按按鈕尋找地址
如果都係搵唔到可以打數目字,一般黎講打4、10、13、9  依4個number都得,是旦打其中一個
回復

地址:
首先請大家先點地址旁邊的灰色框框,之後會跳出一個小視窗要你輸入東西
請輸入21~23其中一個數字,當然其他數字也是可以,在來他會跳出一堆地址
請點一個地址,之後會有一排框幫你寫好,剩下的一個框框請你隨意輸入韓文就可以了!!
回復