打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] [瑪奇:英雄傳最新消息]Vindictus北美封測試2010年8月10日

應 該 開 學 過 多 陣 先 有 OB
回復 支持 反對

有冇人知北美服係咩收費式
回復 支持 反對

開左個m群,大家可以入黎
group86473@msnzone.cn
回復 支持 反對

點解入晒game, 按左start game之後, 佢話Response from server delayed

you have been disconnected from the server 既?

有咩方法可以解決呢樣野?....請比詳情...
回復 支持 反對

其實個cd key係上網拎 不過而家拎晒.........

你地有冇人係玩緊?

我係west server玩緊..........
回復 支持 反對

點解入晒game, 按左start game之後, 佢話Response from server delayed

you have been disconnected from  ...
pomanhse 發表於 23-9-2010 20:26

有兩個可能:

1)你無入到beta key;

2)你無用VPN, USA, Canada以外 IP 都入唔到GAME

PS beta key 可以去巴X睇睇, 有BETA CHAIN
回復 支持 反對

我搵到個用到既 beta key

如果想要的話可以pm我
回復 支持 反對

正@@"韓文日文我睇唔明...但英文點都識小小
回復 支持 反對

有無人可幫手整個可以長用既免費VPN??? 我可以貢獻BETA KEY一個.
我依家有ACC無VPN玩唔到. 尋日用VERYFASTVPN玩左一陣又無得玩.....
回復 支持 反對

Open Beta Begins October 13!
該Vindictus團隊很榮幸地宣布, Vindictus公測 將推出 星期三,10月13日! 屆時,所有北美玩家將有機會加入戰鬥對Fomors,和早期進入測試人員將能夠保持他們的角色以及任何練級,技能,物品和黃金!
回復 支持 反對