打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] 新gm: 259的維護者 - pkhipete(hatred請入)(誤會左狼

哈哈369
回復 支持 反對

我夠俾佢鬧過on_9la
玩得廢就咁樣鬧人
唔明咩道理
回復 支持 反對

踢成隊先係一個問題369
回復 支持 反對

樓主係未來人?
回復 支持 反對

回復 14# Lockon瀚
thx

btw,我而家要講既唔係259唔停手岩唔岩,而係點解要踢全隊?
回復 支持 反對

去公會版開好無啊= =

成日主板都st離st去 = =
回復 支持 反對

樓主我想問你究竟係弱智定真係好弱智
第一:你有實力的話大可以搶房之後踢咩人都冇人理你
第二:佢話你廢物有咩問題?廢唔廢好主觀,有人話st廢有人話st勁,係n神的眼主我諗香港都冇咩邊個勁,道出事實真相而已,沒必要要我們公會向你們交代
第三:我地一個會員有咁ge行為,關我地會咩事?何況那行為什麼錯也沒有,踢人而已,
最後幾句
樓主如果你唔想比人話廢,絕對可以用行動證明
找一個日子,在會戰頻跟我們st連打30場,那就可以證明是我們強還是你們廢了,不過你也寫到你們不想打,那就算了,你自己有沒有這樣的勇氣和實力就心照吧
還有,你那麼看我們st不順眼,大可以把所有房的房主都搶回來,然後不讓我們進的
不過我相信你的能力也做不到,只在自己的黑房裡做算吧,反正少了一間黑房反也沒什麼問題,而且是一間對我來說沒師什麼挑戰性的黑房
回復 支持 反對

踢人係場主權利...只要你夠實力...你都可以...
回復 支持 反對

第一:你有實力的話大可以搶房之後踢咩人都冇人理你
第二:佢話你廢物有咩問題?廢唔廢好主觀,有人話st廢有人話st勁,係n神的眼主我諗香港都冇咩邊個勁,道出事實真相而已,沒必要要我們公會向你們交代
第三:我地一個會員有咁ge行為,關我地會咩事?何況那行為什麼錯也沒有,踢人而已,
最後幾句
樓主如果你唔想比人話廢,絕對可以用行動證明
找一個日子,在會戰頻跟我們st連打30場,那就可以證明是我們強還是你們廢了,不過你也寫到你們不想打,那就算了,你自己有沒有這樣的勇氣和實力就心照吧
還有,你那麼看我們st不順眼,大可以把所有房的房主都搶回來,然後不讓我們進的
不過我相信你的能力也做不到,只在自己的黑房裡做算吧,反正少了一間黑房反也沒什麼問題,而且是一間對我來說沒師什麼挑戰性的黑房[/img][/url]

第一: 我地已搶房踢pkhipete 霜兒唔見人

第二:首先 貴會宗旨:
6.)不胡亂罵人
7.)不得串人

其次你話st廢或勁就係主觀,我地廢就係道出事實?

第三:1個會員有違反公會宗旨既行為,
我好心話你聽你又鬧人弱智.
貴會個宗旨係咪形同虛設?

最後: 睇晒先回唔該,我重申唔係黎挑公會戰,我只係就有關會員既人品作出回應
廢或者勁既人,我相信都有資格評論1個人既品行.我話你聽你有會員違規,你又話我睇貴會唔順
你同中國外交部話人傷害中國人民感情有咩分別?我話你地有人無品,你叫我挑公會戰,9唔搭8
回復 支持 反對

第一: 我地已搶房踢pkhipete 霜兒唔見人

第二:首先 貴會宗旨:
6.)不胡亂罵人
7.)不得串人

另外你st廢唔 ...
謎裡狼 發表於 30-7-2010 19:36

路過而已        不作帖回應   作作糾正

重點:冇人能夠評價人地既品行

自己諗下點解
回復 支持 反對