查看: 2596|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] 930CKL小隊 呢個會D人真係港服o既恥辱(包括:同我1314,930CKL)

佢地個會o既同我1314已經出哂名
之前已經有人post過: http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4330844&;extra=page%3D2&page=1
見佢地咁勁 小弟就帶埋d會友同佢地打番場
聞名不如一見
佢地o既QQ神功真係用得出神入化
睇下片中o既我點樣比佢會長930CKL隻螳螂隔山爆大
爆完之後仲比佢帶左番去我自己屋企
片尾我公會隻迪恩唔知點樣食左同我1314大技
等陣post埋第2條片
可以清楚睇倒同我1314隻密娜點樣隔山打我

港服之前改機打會戰o既問題已經非常嚴重
我不想再見倒有人破壞港服o既遊戲平衡

注*這2場都是930CKL小隊同我會打會戰情形
請各位注意930CKL,同我1314

回復

我之前都係佢地個會打過
打左2場我極唔滿意佢地既做法
我即刻退會~
回復 支持 反對

見到都火.明明隻密娜係我面前隱左.之後比人爆背2秒死左,佢隱左唔夠一秒就會心我.咩事
回復 支持 反對

支持啦,之前同過他玩,唔知咩事死左,想住係他lag(我部機好小lag..,+上之前無lag過)
問係咪他lag,跟住就比人話無技術輸左屈人lag,最後重要比人kick左- -(之後我見這個會的人就踢
回復 支持 反對

按反對o既人可唔可以講下點解按反對呢
回復 支持 反對

He have a very high technique of using k ball
回復 支持 反對

無品西仲要咁廢
正一垃圾
回復 支持 反對

無品西仲要咁廢
正一垃圾
ericli_ 發表於 3-3-2012 21:35

he good at k ball, but i only know 1314 is more垃圾+無品
回復 支持 反對

e生會...;P,仲要輸得咁難看~
回復 支持 反對

e個會畢嬲都係咁架啦
回復 支持 反對