樓主: wind_eternity
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機體討論] 暴徒之心( AEU-05 )(交流)(1st post)

一武神短

睇睇下真係笑咗:lol
回復 支持 反對

樓主雖然百無聊賴,
但系短短時間就已經寫到片文,
真犀利~~!!!!
暴徒式其實家吓S場都幾難生存的,就好似鬼畜1般嘅功擊力,BT嘅血防...(廢話,被拖.....)......)_(
樓主都可以用小刀血拼............
樓主有愛機真糸好羨慕...小弟打左2年幾都只系揾到自己嘅定位打法--
中距游擊手...仲未揾到適合自己嘅愛機.........
回復 支持 反對

支持會長
呢部機係數高BUT血防低到......
高手(會長)向機體
我5係高手
用5來
再加上佢係單眼
所以我5用LA
遲D UPDATA完就拍片LA
有片好G GA!!!
PS:小暗係???
抽水MODE發動 我篇蔚藍決鬥高達機評:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 6amp%3Btypeid%3D553
回復 支持 反對

回復 12# tjukaman
多謝!!!
btw 中距游擊用 OOQ 5錯(好貴)
不過, 中距游擊也有不同定位
例如BD1式, 中近距游擊, EXAM後高速連射
例如S新安州R前, 中距游擊, 定槍控場
例如孔明, 中距放羽毛, 打牆後好爽
例如UNICORN, 中遠距二武 三武, (呢部野大把高手用, 不作評論
中距游擊好空泛, 要找到自己打洗才行
小暗愛DELTA PLUS, 打中前
回復 支持 反對

回復 13# fire1id
我5勁LO,
多謝小龍撐場
我全名暗夜泠風MA
咪叫小暗LO...
回復 支持 反對

回復  fire1id
我5勁LO,
多謝小龍撐場
我全名暗夜泠風MA
咪叫小暗LO...
wind_eternity 發表於 18-7-2012 12:01 PM

==
小暗==
I AM 小龍==
回復 支持 反對

回復 14# wind_eternity

唔洗多謝wo A_A!!!樂古友要互相支持的....(我志願糸同樂古所有人做朋友~!\___/...被拖~)
中距游擊真糸好空泛........OOQ.....樓主都話好貴=-=...加上量子化真糸好煩的說....
中距游擊有不同定位A_A...樓主感講....開始覺得樓主深不可測A_A...有意思....(被拖~)
BD1式, 中近距EXAM高速連射.....(BD1系街場都好少出現...7200一抽好貴.....)
S新安州....中近距都ok, 開2技拆I-力場1流
孔明....中距放羽毛....冇正規入手方法=-='.....
UNICORN真糸有大把高手用.....but小弟唔色用...以前愛機被打入冷宮了.....
小暗大愛DELTA PLUS.....A_A...DELTA PLUS好難抽ar ~!!!
ps小暗無言了
回復 支持 反對

部野S飛翼R1打背舞一半血
回復 支持 反對

樓主雖然百無聊賴,
但系短短時間就已經寫到片文,
真犀利~~!!!!
暴徒式其實家吓S場都幾難生存的,就好似鬼畜1 ...
tjukaman 發表於 18-7-2012 11:26 AM

中距游擊手 use SZ la!!!!
回復 支持 反對

回復 17# tjukaman
同樂古所有人做朋友, 好!
孔明木瓜出???( 5知係5係
BD1系街場好少出現, 因為太冷門, 太冷門又因為武裝6圍一般。用上手先知好SM
S新安州火箭炮好快!!
DELTA PLUS好難抽?? 我仲未開倒SD XDD lol
小暗初臨樂古, 望兄指導指導!!
回復 支持 反對