打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] (廢j)SDGO中將猛虎仔 直播 [on]

通常幾時開台架? 有機會我來看一看
留下一個支持
工口仔 發表於 13-9-2013 19:34

想開就開 冇特定時間
回復 支持 反對

琴日睇你玩都冇聲既 貓哥
回復 支持 反對

琴日睇你玩都冇聲既 貓哥
小黑死神 發表於 14-9-2013 10:45

唔知點解冇聲

搵人整都整唔到
回復 支持 反對

oonononononono
回復 支持 反對

回復 1# -ChuckY猛虎-

睇曬咁多,得出一個結論就係你小氣  你PO得條片,就預左得到人地對你既評論
  評論自然有好有壞,唔通你認為一定要好評而唔係負評?
  定係你PO片係想一大班人叫你港服高玩,神手..之類?
  現在人地對你條片有批評,你可以去接受或唔接受
  但你無必要去咬住人唔放,,放上樂古咩無正帝之類
  1個月前既野你仲黎出黎講,悶唔悶? @.@
  如果好似你咁.我都想開返個   毒騎禈鍊帝之曲腳秘密

講下你地2個條片,玩2部唔同既野,係度比咩?
   U字頭既無正第1場,對邊就有個SCYTHE
   射唔中或輸都好正常,對手話曬都係紅星scythe (那@.@ 我唔係讚緊你,講事實)
   而我睇你既女妖.打D尉仔同數字人,顯得你好似好勁 lo
   玩既機唔同,打既對手實力又唔同,比咩?
   唔好學個三更乂虎,郁唔郁就叫人單挑JZ123(呢點我唸我同星卍晴上次乂虎post都話完佢黎
   好小學雞lo.單挑,由其係個閒剎陪埋你癲,
   我印象中雷曉佢地唔會做埋d咁小學雞既野

現在單挑1打1win 又點輸又點? win左學毒騎做褲鍊帝定係 機王?
  打機打上腦,, 係樂古吹曬雞咁,又開post又圍串個u字頭友仔
  好心你,彈珠出名有 曲騎禈鍊帝 現在加埋你隻小氣虎,
証明左彈珠入邊咩人都有,, 曲腳唔識拉褲鍊可能唔止一個:lol:
係現實有料吹雞先有用,係樂古無用
好似個毒騎上次又話出網吧打邊個之類
後尾發現曲腳,仲有褲鍊未拉好等事件
彈珠第1我認同,但火車未到站,彈珠毒騎認第2,無人敢認第1
小氣虎你 show緊你自己有幾小氣,同埋幫埋毒騎賣廣告
回復 支持 反對

好多人名x_x
Q赤武Q 發表於 14-9-2013 23:41

1個月前既野再拎出黎,吾通1年前毒騎褲鍊帝之曲腳秘密又可以推番出黎?
回復 支持 反對

回復 17# Q赤武Q

SD來來去去得個D 彈珠戰隊個赤之騎士 現在唔玩SD轉行去頂影帝個位
拍緊線人2 http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4377600

玩野咪來來去去得個幾條友
猛虎仔- -<唔係.應該叫你小氣虎
上邊有link,幫你會個毒騎賣廣告
記得提下佢拍線人2  開拍前記得拉褲鍊
係跑既過程唔好曲腳
唔係會NG好多次
回復 支持 反對

sd過街老鼠 命運哥x_x
回復 支持 反對

回復 20# qq369

過街老鼠用黎形容你地彈珠既人就差唔多  最好既例子就係毒騎褲鍊帝行到邊.笑到邊7.7
回復 支持 反對

回復 21# awwa2332

講得好!!!~
回復 支持 反對