查看: 3509|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 對戰懷疑外掛,仲要係隨時開關到個種,大家請小心

之前睇過http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4462993[外掛狗Setsuko]
呢個post o既人都知道sd可能出現左一種對戰用到o既外掛

其實係5月既時候 已經見過呢種外掛
當時我拍左條片,不過個時只係見過一次所以冇upload到&未肯定費事講

但呢排睇左上面個post,加上同個位將級同場時又真係有類似情況

再加上今日,2個鐘頭前係個a-c街場又見到5月拍到個位人士

第一場:我用沙ew佢用劍突,當我斬到佢2/3刀時(直接狂禁左鍵斬,冇收刀),佢竟然可以無啦啦係個間隔位出刀,仲要極快斬完5刀,我個時真係O左,不過我個陣諗可能係lag姐,睇多場先啦,所以冇點理到。

第二場佢轉左A地死,呢次佢就聰明啦,識得隱左先過黎玩極快斬速,我地隊d人個個隔開2,3個機位都可以1秒倒1件,4條友4秒內倒哂地,以為隱左就唔係咁覺眼?

第三場想拍佢片不過佢又走鬼左。之後我睇番5月拍個條片,發現原來同一條友黎。

所以而家索性po埋5月條片上黎俾大家睇下
佢個陣係極快射速+斬速 (名:hkkenbb)

(0:53 又玩極快斬速)
(1:39 佢3秒內開成6/7槍ko隊友部卡碧尼)
(個時未有G改架,就算G改左都冇咁快啦下話)

由於條片可能冇咁清,所以我係原片cap左幅圖出黎俾大家睇到個名

我相信之前個post Setsuko同呢位hkkenbb用既應該係同一種外掛
呢種外掛應該係隨時開關,所以平時睇佢係冇問題
佢一開制其他人死左都唔知咩事 (如片中卡碧尼,連回頭望下邊個打自己o既時候都冇就死左)

大家平日玩sd記得要小心佢地呢d外掛,覺得有問題不妨唔好走場留低拍片做證據

最後祝所有外掛人士永遠抽SR紫字中/抽幸蛋得副官紋章/連C機特4都同你作對!
回復

好像AGE速戰型 的2枝  一定係外掛
回復 支持 反對

支持支持
回復 支持 反對

回復 1# 路卡利奧

話比GM知
回復 支持 反對

回復 4# oO哈哈Oo

G1肯理就好
不過我諗佢地應該detect唔到呢種掛

如果唔係條友點會5月玩到而家
回復 支持 反對

唉,冇計la
尼隻game g1都已經唔係點理,有外掛都唔奇
回復 支持 反對

回復 6# blackcat0125

同學你個icon有點吊
回復 支持 反對

回復  blackcat0125

同學你個icon有點吊
eddiechiang 發表於 23-9-2013 18:42

樓主講條友都幾出名下...其實對戰外掛一直都有,我以前都見過, 唔理者

話說個icon 好似18+吧,,,,雖然係改圖
回復 支持 反對

唉,冇計la
blackcat0125 發表於 23-9-2013 18:18

樂古有不少小朋友的 快換走佢
回復 支持 反對

唉,冇計la
blackcat0125 發表於 23-9-2013 18:18

bam硬
回復 支持 反對