打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 韓服將要更新的機體,新黄金自由?

回復 10# fung307

ps裝甲都想出埋, 唔通唔出爆甲咩
回復 支持 反對

回復  fung307

ps裝甲都想出埋, 唔通唔出爆甲咩
wella2004 發表於 13-6-2014 09:02 AM

當年明鏡止水由直接爆金變成開技爆金
目的係為之後出既神高做實驗
當中因由就決定之後所有爆金機要透過開技先可爆金
如果我係開發者
有爆金同冇爆金各做一隻
而爆金性能比較好
咁玩家就會偏向性能好既機
而另外果隻少人用咪等於倒自己米?
有幾多個玩家合完G系列AS版之後會玩返A版?
呢種情況落到S機到就更明顯
既然有隻勁D既~咁洗咩哂錢整隻普通貨
只能說多舊魚
回復 支持 反對

今次隻自由處於Deactive mode,冇左PS裝甲保護,我唔敢想像佢會有幾脆...
(如果想知道殘酷結果係點,參考自由HIMAT~)其實最原始嘅自由係最出色
回復 支持 反對

回復 13# sdg917

冇自由果陣真係好期待佢好似HIMAT咁出法
點知武器種衰過D變形R機
回復 支持 反對

回復  sdg917

冇自由果陣真係好期待佢好似HIMAT咁出法
點知武器種衰過D變形R機 ...
GiantStep 發表於 14-6-2014 07:48

diu 真係挑起我把火
把劍根本係S剪最鈍之一
枝光槍不知所謂 真係未撚見過有彈道既機槍 但係數又冇高過正常 簡單黎講係爛pet屎
三武係成隻垃圾最正常既武器 但係回彈慢 範圍又細 配合把一武神刀真係攞黎托7
變型? 原本就有缺陷
一早應該整成:r前開翼himat r後炮擊模式閉翼
咁咪唔撚使咁撚大射擊延遲囉
一武真係世界級既係數 根本C機電筒係數都及唔上 四粒彈又點? 多一粒彈曉飛? 開炮果個動作咁撚精美 你以為真係適合做持久性輸出?
二武又係世界級既實彈 磁軌既彈量 火箭炮既速度 垃圾中既垃圾 配合一武就可以垃圾連射 射極都唔痛
一技連個爆seed顏色都唔撚肯改 又搵個廢技塞比佢 完美新人類呢?
反中垃圾技 你本身又飛得唔快 托7咩 點解反中唔包括實彈防禦?
回復 支持 反對

diu 真係挑起我把火
把劍根本係S剪最鈍之一
枝光槍不知所謂 真係未撚見過有彈道既機槍 但係數又冇高 ...
freedom040542 發表於 14-6-2014 16:28

自由HIMAT根本係泡菜為出而出嘅鳩來的,用得佢嘅mode2預左要自己啟動"全甩彈模式",甩到儍咁滯
Mode2光炮射距得3100,仲短過權天支槍100射距,仲附帶射擊延遲,要中距離甩彈作補救

其次佢嘅脆皮程度令HIMAT唔襟射,唯有玩閃槍

可惜支"槍"系數奇芭,上漫貓睇B叔用HIMAT基本上佢都係冇乜用過支"槍"

用過HIMAT嘅人都知,要3粒彈全中才能造成普通光槍嘅傷害

如果不諳甩彈,成部HIMAT輸出偏低
回復 支持 反對

自由HIMAT根本係泡菜為出而出嘅鳩來的,用得佢嘅mode2預左要自己啟動"全甩彈模式",甩到儍咁滯
Mode2光炮 ...
sdg917 發表於 16-6-2014 16:35

簡單黎講其實從himat身上好睇得出狗泡菜幾咁憎自由
把刀都尚算最低標準
但有彈道範圍超細傷害超低既光機槍真係創意滿分 估唔到佢可以用d咁婉轉既方式廢左件武器
果枝翼炮係數射速子彈範圍真係世界級 獨角把二武都勁過佢
磁軌真係 我都唔知點解佢地咁撚有心思 特登係得呢隻自由係火箭炮速度 重要係最新既自由
加上連其他數據都夠膽比你偏低
簡直作死 有咁廢整咁廢比你
我真係未見過咁慘絕人寰既虐待
回復 支持 反對