打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 手描訓練計劃 :O)

算啦,唔想嘈落去,u win
回復 支持 反對

你又轉移視線,無論我做得有力定無力,都唔關個計劃廢:~(
miceho97 發表於 12-8-2014 17:31

一句"其實唔難"就可以論證到個計劃廢 , 你既立論技巧都幾OP下 :O)
我又學到野啦~

算啦,唔想嘈落去,u win
miceho97 發表於 12-8-2014 17:39

THANK YOU
回復 支持 反對

常言道:有口未為輸
綱上的爭論,往往由條氣較長,面皮較厚者得勝
只要你夠空閑,打/copy既野夠多
就算講野再硬膠,對面都會比你砌低.
HKdiscuss如是,Nakuz如是,大部份forum也如是
回復 支持 反對

火箭炮類(大大粒或散彈及爆風物体)一向手描好自描

光槍是難d,光炮比光槍易d,大家都知粗咁多.但都係一向可以手描,光槍手描我只知2種:一,是開左槍后,再快速拉槍,射去對.二,一直追住描.

豆豆系(連射型)本身低攻係最難手描用得好,唔係話射唔中人,但連射型,不是8成至full中晒,扣人血太少,變左廢武.
如:3連射先中得1下,真係打毛了,中2下都扣得不多.
算你重炮手,中得5,6成都扣得好少血.
所以不建議用手描
回復 支持 反對

SAO..... mk幾時上SD同我玩
回復 支持 反對

回復 7# bigchun99

仲要插實彈彈速上升部件~~
回復 支持 反對

火箭炮類(大大粒或散彈及爆風物体)一向手描好自描

光槍是難d,光炮比光槍易d,大家都知粗咁多.但都係一向可 ...
aiza 發表於 12-8-2014 18:22

其實呢 , 自描甩槍算唔算手描= =?

基本上除左打UNLOCK機之外都唔會全手描

點解個個都講到唔係黑就係咁樣....

常言道:有口未為輸
綱上的爭論,往往由條氣較長,面皮較厚者得勝
只要你夠空閑,打/copy既野夠多
就算講野再硬 ...
derek9394 發表於 12-8-2014 18:00

分析得好很詳盡 , 同ATV蕉點一樣有十分獨特既見解
好 , 交番比新聞部先 :O)

SAO..... mk幾時上SD同我玩
小黑死神 發表於 12-8-2014 22:14

可遇不可求 =D
回復 支持 反對

講真,時至今日仲有傻仔玩手描真係oh my god.
講多次,每部機靜止,飛行中,dash中有其獨有射角
射角內開火就又 ...
derek9394 發表於 12-8-2014 00:35

識用手描...反應可以快過自描 但唔識又要show就...
算_數喇 練好啲先show off,,,
回復 支持 反對

直接打感覺較為實用
回復 支持 反對

當娛樂片去睇自然有一番味道.....

不過基本不完全適用於實戰.... 單單ABC房中實戰有超視,海量甩彈,浮炮,AR-G3既無限火箭炮, 近身必中既散彈等等...

而手描都有分幾種(個人看法不一定全對) 一般既光槍/實彈手描, 硬直大既倒地炮手描修正, 先讀炮等等
樓主都沒有分享以上技術既片

點都好啦, 今次拍既片幾有創意~
話晒有人肯開拍片POST已經算係奇蹟, 不實用也不需要罵
回復 支持 反對