打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 被救贖的不肖子(被轉歌

前言:我以後應該唔再用nano既歌..太易比人BAN
呢部打流突自都唔算比人克到死
colin神拉永遠比我汁雞X_X
btw
最近的闇剎有點中二(X
打得都係麻麻地Z_Z

[size=15.199999809265137px]BGM: ナノ(nano) -Dive In Your Eyes+ Just Be Friends

[size=15.199999809265137px]部件:[機動型]機動特性強化,光束強化,中距離武裝強化

[size=15.199999809265137px]取向:
[size=15.199999809265137px]機動強化配合技能全開下能輕鬆跑場輸出,
[size=15.199999809265137px]光束強化主要為加強R前2武,
[size=15.199999809265137px]中距強化主要為R後的兩項武器強化距離和回彈

[size=15.199999809265137px]小評:
[size=15.199999809265137px]R前內置I力場,超視對射時能打出優勢,
[size=15.199999809265137px]武裝中遠皆能,同時擁有實彈和光束,
[size=15.199999809265137px]掩體戰時還有追尾強的R後2武

[size=15.199999809265137px]三武不小人也認為雞肋,系數低而且兩發全中下必定倒地,
[size=15.199999809265137px]其實除了防身外,還能用作對抗大機,
[size=15.199999809265137px]因為大機倒地值為2000,變相可以R前2+3接槍兩次

[size=15.199999809265137px]R後兩項導彈也高系數,
[size=15.199999809265137px]S機第2命時可用R後2武兩次後直秒SP秒掉
[size=15.199999809265137px]以及全彈必速度很快
[size=15.199999809265137px](大機有機會殘血)

[size=15.199999809265137px]技能1通指+自身加攻加索距,
[size=15.199999809265137px]配合技能二的加敏加BOOST加速下更能靈活跑場找好位置

[size=15.199999809265137px]總結:
[size=15.199999809265137px]這台在現在港服滿街也是流突自下也不算很惡打,
[size=15.199999809265137px]R前能超視對射,R後能中距打掩體的敵人,
[size=15.199999809265137px]唯獨是技能需要50%以下才能開啟,
[size=15.199999809265137px]在開技前要小心有必覺的敵機前來(未開技前走位能力一般)
回復

華沙哥點用?_?
回復 支持 反對

nano既歌好難聽
搞到我睇Glasslip唔咁聽ED
bevisyin 發表於 23-8-2014 19:31

兩個nano唔同..
一個歌手一個係組合...

btw 呢位nano係美藉歌手,歌唱夾雜日英文
回復 支持 反對

兩個nano唔同..

btw 呢位nano係美藉歌手,歌唱夾雜日英文 ...
o19042 發表於 23-8-2014 19:47

自己7.7
唔錯WO 又識多個歌手
[我有時聽one ok rock 又係歌唱夾雜日英文]
回復 支持 反對

兩個nano唔同..

btw 呢位nano係美藉歌手,歌唱夾雜日英文 ...
o19042 發表於 23-8-2014 19:47

各種講究
回復 支持 反對

各種講究
darkcha 發表於 23-8-2014 20:55

講究到比人人手BAN歌
回復 支持 反對

你寒伏個到伏成點
回復 支持 反對