查看: 3177|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] Z-plus A1 (b) 砰♪砰♪砰♪作戰影片 by 囂神 (更新:碰上了冠軍

昨日放工日任拍的:

追加一場前天咁啱碰上港服冠軍iopac
(這影片特意拍同加工
誰知...
希望Io吾好睇到E條片,
睇到都吾好嬲啦~!
不然Io找我數就大檸樂,我會被虐的 ><

吾識Iopac的話,我請容許介紹一下:
他是港服小數現役的一流高手
排行第一公會3更的主力
排名戰超高勝率,剛又拿下了33賽冠軍

回復

唔錯~收槍收好好
好似幾好用 有時間抽部先
新手留名學野
回復 支持 反對

送上IO圖片一張以表支持
回復 支持 反對

Iop係港服公認最強係實至名歸(可能有更強)
所以你條onj hihi虎米再係台服話自己係港一, 平時係樂古扮晒蟹話自己有幾廢, 去到人地地方就廿文廿武. 你話自己係台一我就吹你唔賬, 因為我唔知個邊咩料, 但係港服你絕對唔係港一
另外人有失誤馬有失蹄, 高玩都係人, 所以樓主唔駛咁拘謹, 佢又點會咁小氣
再另外對上一次罵戰我想同小黑講, 有d野唔係你想做就做, 冇錯你係樂古人面廣, 我唔夠你廣, 咁係米代表你可次打橫里講? 仲有甚麼叫無正帝係以前嘅事宜家過晒氣? 一日無正帝, 一世無正帝, 以我所知我用無正的次數應該最多(或許更多), 場次4600, 除非有人多過你, 唔係你都可以繼續叫乜乜帝, 當然都熟悉個部機性能先稱得上
回復 支持 反對

所以你條onj hihi虎米再係台服話自己係港一, 平時係樂古扮晒蟹話 ...
UIOPRT 發表於 24-9-2014 23:17

唉~你又想挑起罵戰?_?
UIOPRT你算_數啦 我由支持你變到好曾你(支持係 之前見你比人_到上天花板 同情你炸)
回復 支持 反對

對事不對人,猛虎佢的確有實力,仲有我一定唔係最強.

條片好搞笑 ,佢地可能趕住打10場,由得佢地啦
回復 支持 反對

對事不對人,猛虎佢的確有實力,仲有我一定唔係最強.

條片好搞笑 ,佢地可能趕住打10場,由得佢地啦: ...
iopac 發表於 24-9-2014 23:24

其實我冇玩佢渣, 只係話佢唔係最強. 點都好, 沒有最強只有更強, 這下大家就有下台階?
罵戰我就唔想啦, 我剩係想清楚明確話俾條虎聽米亂講野
回復 支持 反對

其實我冇玩佢渣, 只係話佢唔係最強. 點都好, 沒有最強只有更強, 這下大家就有下台階?
罵戰我就唔想 ...
UIOPRT 發表於 24-9-2014 23:48

"君子"
回復 支持 反對

UIO
回復 支持 反對

所以你條onj hihi虎米再係台服話自己係港一, 平時係樂古扮晒蟹話 ...
UIOPRT 發表於 24-9-2014 23:17

一向覺得Iop係數一數二既高玩 雖然到戰場所有都係敵人 但我也會欣賞對手

btw...港一又好 台一又好
去到現實...冇人識你呀!!!
回復 支持 反對