查看: 7090|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] <集中討論>救SD簽名會<集中討論>

由2009年玩到依加,由玩百變getamped既我,最後決定玩SD
呢次單case,相信唔少朋友都比人封左AC
問心,G1有無盡力搞好呢隻game,有眼為證
只要佢一搞好SD,我唔信佢會無錢落袋
唔少(遊民)玩家,新手,老手都比人封
新手已經無咩人,老手只係得番D兄弟幫
維護有錯誰要負責?玩家?官方?
有著數開心share,朋友大眾中伏被封,有邊個唔傷心?為呢隻game而傷心既我相信大部份人都係咁
一係你唔好留sd,將佢賣出去,等第二間主持我地都想玩落去
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

以下為發po格式:
玩家ID:
朋友ID可以不寫或略寫)
G1要改進既地方:
對SD既感想:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
嚴禁惡搞,自重為重
回復

G1今次難得咁有自己原則,都唔知係好事定壞事
不過G1是對的,你是錯的
有時間抱怨,不如寫番封悔過書
誠心悔改,一定會有好事發生
回復 支持 反對

封左既朋友想玩番都去HF了
回復 支持 反對

個BUG玩死亡艦戰就會中?
你自己唔試清楚就咁UPLOAD係咁係邊個唔啱??
ANYWAY,你有權G幣歸0,
我有權唔玩,永別啦SD GUNDAM ONLINE
回復 支持 反對

今次好明顯係g1問題啦,更新時有bug唔查清楚就放出黎,又唔係玩家特登去bug出黎,好似我咁星期六日有雙經先去死亡艦戰md,咁雙經md就係為左賺錢,唔通因為有bug就唔去md呀?雙經完見到咁多錢點都會洗d啦,又冇特登去刷bug,就係因為咁就俾你清晒d錢,連自己本身果d都清埋,平時d活動出錯又唔見你咁效率,咁你要改返個bug唔係問題但連玩家本身果d都清埋,點講都講唔通啦,最重要係個bug本身係官方出錯,而唔係玩家特登去bug出來,對於一班唔知咩事既人咪好唔公平?經此一役我巳經完全放棄隻game,最大原因係來自代理商既處事手法同作風,之前d消費獎同活動獎勵都唔知有幾多走晒數,我都廢事再去追,都唔明好好地一隻唔錯既game點解會俾g1搞到咁既死樣,以後我都唔會玩g1旗下既任何遊戲,費事玩隻game都要受d咁既氣。
回復 支持 反對

其實而家g1想係SD有錢落袋以經好難 一.競爭力弱 香港地咁多game玩 有唔少遊戲都好玩過佢 二.已經好多老手去左台服 新手上路又難 打一陣初頻見少人 上到高頻又俾人虐 d新手點打上去 三.正如樓上所說 g1冇誠信! 好多活動獎勵側側膊唔多覺 自然令玩家流失 救SD呢樣嘢 早應該2,3年前就做好d 果時的確玩家流失好嚴重
回復 支持 反對

其实G1一早都睇到了,也想快点关服,所以正这个Bug出来,让这个game自然的死去,那就不用交代那么多了
回復 支持 反對

其實我想知發生咩事 , 求PM :O)
回復 支持 反對

其實我想知發生咩事 , 求PM :O)
hkkoko 發表於 6-11-2014 16:28

其實唔使pm丫 呢度都講得
回復 支持 反對

其實唔使pm丫 呢度都講得
freedom040542 發表於 6-11-2014 16:59

咁就講啦

我知係刷G , 但係個成效有幾大?? ,搞到班傻仔要封人AC?
回復 支持 反對