打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 浮誇的C決狙擊高手

你狙到人地都行唔到埋黎
回復 支持 反對

狙機真係好睇自己友同對面咩實力,好似第1場咁對面雞到企定定比你射,成場無人搵你咁濟就爽, 對面一強攻就好 ...
jack93813 發表於 1-3-2015 14:34

用咩機都要睇自己友同對面實力, 之前我仲入左個士官場
好似入左初頻咁, 我馬上轉了個多些紅星,校的場才拍這段片= =
只要識瞬狙就唔怕被拳機捉,只是最怕被人圍
現在好多人用狙都求無人搵他咁,龜在家中狙,最後死剩他被人圍
這反而低輸出,所以唔係無人搵就爽,應該係識走位自己搵人打先最爽
強攻有防守的打法,有機會再拍片,用C決打八門可以不輸拳機
回復 支持 反對

玩左咁耐第1次上樂古睇POST竟然發現自己!?
識瞬狙就唔怕被拳機捉<< 不是吧, 只是你的對手太弱同你保持直線或者拳機捉你個時佢本身機速太慢,又無做到S型步法沖黎捉你瞬狙先有效,不然不是不怕
至於你話依家玩家用狙既風氣, 算好左咖啦= =以前仲多龜後, 8門有狙我實用防倒對抗佢
利伸: 甩PS甲色真係好鬼正,我都好鍾意
回復 支持 反對

玩左咁耐第1次上樂古睇POST竟然發現自己!?
識瞬狙就唔怕被拳機捉
逝xx塵 發表於 2-3-2015 14:53

仲有瞬狙咩家陣?... 你講個啲乜S型飛過時喇...大把高手破到(利申:我唔是高手)

如果真係你個兩句字就解釋到人地打既對手弱雞又識S形飛避曬所有子彈

你不如話點樣點樣有技術地避就冇事 然後兩邊用同一樣既技巧...頂你 全部玩家都新人類 打足5分鍾兩邊一血都唔扣 世界級對戰
回復 支持 反對

仲有瞬狙咩家陣?... 你講個啲乜S型飛過時喇...大把高手破到(利申:我唔是高手)

如果真係你個兩句字就解釋 ...
工口仔 發表於 3-3-2015 10:00

回復 支持 反對

雖然唔係好明工口仔你打成段野main point係咩, 但依家大把低手仲比我用緊呢招呃到餐飯仔食,可能就包括你在內= =
你又唔好對號入座以為我話s形推進避曬所有子彈, 我意思只不過係可以減少對方命中機率之餘又可以埋身,就算高手都好都唔可以好似直推咁咁易命中
真心講句, 個個人技術都有高低,係你技術角度可能覺得佢地已經打得好好,但我真係不敢苟同, 睇反段片billson對面都係係可視範圍比佢不斷射而將近無還擊
回復 支持 反對

雖然唔係好明工口仔你打成段野main point係咩, 但依家大把低手仲比我用緊呢招呃到餐飯仔食,可能就包括你在 ...
逝xx塵 發表於 4-3-2015 00:38

C決其實可以出刀,再接2,3武連擊,狙唔一定企定定係到狙
當你s形飛過黎,我都會有反應,唔會企定定俾你打
main pt:講多無謂, 打就最實際
的確段片d人實力普通, 但都有幾個校,紅星, 現在街場都好難找到一個全高手的場
回復 支持 反對

這當然= = 我以前都玩過呢部,2刀接3武瞬狙, 不過自從出了力天全裝甲就無在用佢了,最多都係心血來潮玩一兩次
我都唔奢望D咩= =...1場唔好多過1個雷神已經心滿意足了 如果好似特林基地個場咁3個雷神....真的只有無力感
BTW 見你算打得可以加左你好友...得閒入黎玩下IF 唔介意我有時口賤多口的話= =
回復 支持 反對

雖然唔係好明工口仔你打成段野main point係咩, 但依家大把低手仲比我用緊呢招呃到餐飯仔食,可能就包括你在 ...
逝xx塵 發表於 4-3-2015 00:38

其實我_嗡 但樂古都幾十萬依類型既分享都係得個講字
係咁意拍設幾段片說服下港服班大爺先喇 (你知喇香港人好高質數 係唔係都話人廢先 包括我)
回復 支持 反對