查看: 12025|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [三月是我分享影片] 合共4條 by Bevis

我是老手一名 技術時強時弱
可以的話 請指出我不足嘅地方 片中可能有delay問題(捉到人會走) 全部都係早場8-11點

BGM中的歌 多謝佢自家改編原曲 還出了hi-res
https://soundcloud.com/m1d1star
---------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------

除手拍
回復

拍片先按支持再説, 作戰片好少人回覆

其實毎個老手都己有基本功, 如收刀,MCA,甩刀等

大家明明用同樣的技術,但是仍會出現技術差距

因為還有走位,機體熟,反應,經驗等要素

比起叫人指出自己不足的地方,不如自己看看片的亮點何在

再看看神手的片作出比較,你會發現自己還差很遠

第一段 我只是天才 2年前的片
第二段 B叔的F91,實睇過
毎個人打SD風格/意識不同,我喜歡模仿不同的風格
奶神的飄逸打法,讓人燃起來的B叔
天オ冷静精準的射撃同走位,仲有激情四射的紅牛會長!
當擁有新意識時,就中二地想像自己係NT,然後去享受戰鬥吧!
回復 支持 反對

其實毎個老手都己有基本功, 如收刀,MCA,甩刀等大家明明用同樣的技 ...
billson 發表於 1-3-2015 06:11

當局者迷,旁觀者清
*發現flag有新玩法 ,遲d試下先:-P
回復 支持 反對

其實毎個老手都己有基本功, 如收刀,MCA,甩刀等大家明明用同樣的技 ...
billson 發表於 1-3-2015 06:11

咁又係~我同港服高手比較 仲有好大既距離
收刀我唔夠佢地快 槍法唔夠佢地準 瞬狙開鏡唔夠你快
不過睇B叔D片 除左F91(SR)
其他睇完會學到野 佢果種F91玩法學極都學唔到..........
當局者迷,旁觀者清
*發現flag有新玩法 ,遲d試下先:-P
PC45 發表於 1-3-2015 12:49

見人地玩都係3+2 我就1+3玩法
不過玩要小心 因為3武唔係部部電頂得順 如果LAG左會比人反返轉頭(我屋企電腦廢 50%比反)
我條片係網吧拍
回復 支持 反對

強, 街場見到你表示有壓力的路過
回復 支持 反對

強, 街場見到你表示有壓力的路過
UIOPRT 發表於 1-3-2015 18:56

如果你用IJ我一定唔夠你打
回復 支持 反對

3+2 3+1 :O)
得罪講句都唔知你UP乜9...Btw 我123用曬

乜鬼野3+2 3+1...就好似去街機同人打GVG啲拎樣用同一招突格(接儲射)
用同一招幾十萬次 當人弱智唔識破佢咁...
回復 支持 反對

3+2 3+1 :O)
得罪講句都唔知你UP乜9...Btw 我123用曬

乜鬼野3+2 3+1...就好似去街機同人打GVG啲拎樣用同一 ...
工口仔 發表於 2-3-2015 13:36

咁都比你諗到關於機鋪 又比你講得到通 呢下幾好笑

機鋪我就係識玩灣岸5
回復 支持 反對