打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 點解一個垃圾代理會有咁多人仲玩緊?

夢醒大俠 發表於 14-10-2016 13:58
1000人只係用黎集資投代理, 我本身都比左幾個建議官方去封 點怪, 秒怪,  點怪最主要係佢團隊 改左自動成 ...

其實1000方案集資,後遺症好多,拿到代理跟住有份集資1千人你點處理當一般玩家?我諗港巨台依家有1千人都難D,賺到錢又點分?
如果就係分反D點比佢地做來都多如.
不如直接搵幾個大金主蝕錢都唔介意個D,唔係搶左反來做頂唔住1年就汁左
回復 支持 反對

其實大家都有大家諗法姐,點解要嘈黎嘈去,樓主覺得自己果套得,未自己努力,你呢d貼到底有咩意義? 開帖引戰?嘈到2017都味完廢帖一個
回復 支持 反對

夢醒大俠 發表於 14-10-2016 13:58
1000人只係用黎集資投代理, 我本身都比左幾個建議官方去封 點怪, 秒怪,  點怪最主要係佢團隊 改左自動成 ...

重點是要有一千人相信你比某代理更強
回復 支持 反對

[純粹理性討論]
利申定先 小弟自認無你底子咁厚就真既 而且想法都無你咁爆咁有諗頭....

我相信玩得呢隻game 有絕大部份已經最底限度玩過舊港巨而且dum佐好多錢
再加上普雷威又未執巨商 有咩野可說服到人再比過一筆錢轉去你個強大既server
同埋你開post就預佐人地會評論
但4頁既回覆都無人支持CS大神你咁創新既建議
但高學歷既你就開口埋口話人護主.....
你所講既主係指普雷威啦?!
其實有邊個玩家係鐘意個代理.....
大家只係鐘意隻game
當大家都唔鐘意仲叫護主既時候
我真係覺得新一代高學歷既世界係唔同d
我真係摸唔透問題出係邊個到啦

最後 既然你覺得你條橋係咁work咁你就做啦
連proposal都無點樣說服到你所講既1000個人?
你唔係以為開個咁既post引戰之後個個會送錢比你搞咁傻豬?

你以為樂古真你有1千人? 搵到20個出泥都難  發表於 16-10-2016 11:07
我很讚同  發表於 15-10-2016 09:16
回復 支持 反對

你有幾強識D咩拋D咩書包我諗無人有興趣知..

不如你直接自薦入去做GM實行下

世界上有幾多高學歷真係有料既人..(總有既..)  

唔通又要upload份CV上黎比你睇等你知佢識乜野咩

呢個標題當天馬行空吹下水算啦,你太認真就會有好多人同你講可行性

同埋以我所見回貼既都只係帶你返現實,而唔係咩護主

你識咁多野咁高學歷點解唔搵間勁IT公司賺錢
回復 支持 反對

搞笑....講到自己IT有幾勁 真係咁勁有無咩偉大發明畀人睇到?空有一把口 講咩有乜用?真係咁叻就做d野出黎啦

發明係科學家既事...IT勁最多咪幫人做野 依家都唔會有人可以做低QQ 百度個D架啦  發表於 16-10-2016 11:09
回復 支持 反對

邊個得閒護普雷威 你講出黎既方法 咪試下去做 不過你話搵1000人集資 你以為樂古好多土豪
回復 支持 反對

我有樓主咁有料我諗自己都開發左隻新GAME 自己單機玩緊
仲洗睇普雷威頭
回復 支持 反對

我都係抱住一個懷念既心情玩, 課金睇自己能力。

假如做到韓服咁, 我會更加覺我洗既每一分錢都值得。
回復 支持 反對

醒下啦 ...有能力你唔洗係到啦......
仲係到講廢話 ....你都勁極有限~~
回復 支持 反對