查看: 7255|回復: 55
打印 上一主題 下一主題
收起左側

你地玩呢隻game父母會唔會鬧?

關閉 [複製鏈接]
其實我都好想玩..又怕太恐怖,太血腥

老逗媽媽見到就會話,咪玩呢d啦...
回復

好心啦
d老豆媽媽太保守
佢地睇得你地幾耐
去左咪又係比你玩???
之前d遊戲悶到膠
如果你話教壞細路
大佬
教仔唔係個遊戲教
係媽媽老豆教
你返去同佢講
開放d
ok?
中國人...真係........
係咁既話你Team Fortress 2都唔好玩
一比人炸就肉醬意粉
驚咪唔好玩囉
呢隻game sell爽快ga喎
回復 支持 反對

隻game都唔係好暴力姐
回復 支持 反對

唔會=]
回復 支持 反對

我老豆都玩l4d...:lol點會反對我玩..:lol
回復 支持 反對

隻game好正
唔恐怖
係得d血姐ma -_-''
你當個d喪屍係人咪得lor  = =''
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

太天真la~= ="
就係中國人先唔會話暴力,因為中國人多數都天生天養
通常都係d比較新一代ge爸爸媽媽先會咁保守
呢你有時見果d kai子呢,咪就係果d新一代媽咪教到咁kai個lor
這係溫室中的小kai子啊
我啊媽就係中國,所以先咩都比

樓主,你係到問人冇用個lor~上得黎十有9個都有玩,你問d有玩ge比唔比
咪姐係明知都問= ="怕唔怕玩就1人人la~
我就唔覺得恐怖lor= ='
回復 支持 反對

如果l4d 叫恐怖, 咁FEAR, Dead Space, Slient Hill 果d算係咩
回復 支持 反對

原帖由 NickHung 於 1-12-2008 22:56 發表
太天真la~= ="
就係中國人先唔會話暴力,因為中國人多數都天生天養
通常都係d比較新一代ge爸爸媽媽先會咁保守
呢你有時見果d kai子呢,咪就係果d新一代媽咪教到咁kai個lor
這係溫室中的小kai子啊
我啊媽就係中國, ...

其實我個post係8+1 up的- -哈.
回復 支持 反對

我炎佢 動作太生硬啊大哥
fing 下隻手都恐怖~笑死我了...
個樣??  因為白色面~~已經唔係太爛面了~(4隻變種 令外啦)
爆血?  槍game 冇血 迪迪尼隻巴g光年vs數黑天王 牙? (唔開名啦 大家明@@)

ok if 唔暴力 唔血 ga話~~世界 ga game 已經冇進步空間了....

你可以話更 3d  你想3d到點啦~~ 嘩~~隻hello kitty 3d到 好似出左黎啊??

so??

答左點解 l4d 都唔算太恐怖ja~ 大多咪15禁@@

學壞點會啊= =" 打機打到上腦 的確有d 難道~但就算上左腦~你邊到0支槍出黎啊

啊老豆 啊媽都唔反對我玩.... 上學 返工 的壓力~喪屍上解決~!! 唔係仲好咩
可能你會話我諗 Y 左 maybe啦 不過好過d人 有壓力 就自殺果d
回復 支持 反對