查看: 7671|回復: 53
打印 上一主題 下一主題
收起左側

唉~狙有咩用-口-"

關閉 [複製鏈接]
都係果向~連shoot m16  
             攻擊力  auto散
              係e 2個中間係狙~~假設攻擊力係 一槍 100
                m16 一槍30  我狙開2槍 = m16 10幾槍~
                比圍~散同狙 唔洗講啦

唔通打tank 到 witch 有用???~~

效果又好似,...強差人意wo~

就個人而言~ 4v4 用散   4人故事用m16

狙就有待開發...

如有用狙人事~分享一下吧@@
回復

原帖由 dentistt 於 2-12-2008 22:55 發表
             攻擊力  auto散
                比圍~散同狙 唔洗講啦

...

狙唔係冇用
例如死亡喪鐘出到教堂之後
可以起一個安全既既地方高空清地下d喪屍(狙槍95%一槍死一件 唔怕喪屍打唔死之後黎搵你

地下鐵後期用黎清街上面d喪屍
打witch絕對有用
射頭可以射到佢失平衡
有時間比用散,m16既隊友圍毆佢

總知同現實一樣係用黎暗殺

回復 支持 反對

錦對tank 係咪高d@@?
回復 支持 反對

比野sm個時cump到d好位都幾好用.....把搶又好似可以一搶射幾個....又高攻...
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

sm果陣用m16好似好d @@"
回復 支持 反對

都要睇下打咩位ge.......
冇可能自己一個令把狙走出去射班不明物體.....
回復 支持 反對

我覺得狙ok, 唔明d teammate 次次都勸人唔好用,
一槍ko hunter,smoker , 又可以連射好快咁殺死哂sm緊人既喪屍
回復 支持 反對

game入面都有講
狙擊槍可以貫穿所有物品
姐話如果有一排並列既zombie
你射一槍可以穿過曬佢地
打大佬槍槍既話
扣好多血
同埋遠距離救人好有用.如huter/ smoker 準確咁救到人又唔會tk.
支槍最唔好就係入彈慢
唔洗好似上鏜已經好好!!
回復 支持 反對

原帖由 dentistt 於 2-12-2008 14:55 發表
             攻擊力  auto散
                比圍~散同狙 唔洗講啦

...

話明狙更係 用hs 嫁la = =

好多鬼仔用狙好勁 -_-'.

狙都15粒彈  係機動性底  攻擊力冇人媲美...度.
回復 支持 反對

原帖由 守衛~朗 於 4-12-2008 16:10 發表
game入面都有講
狙擊槍可以貫穿所有物品
姐話如果有一排並列既zombie
你射一槍可以穿過曬佢地
打大佬槍槍既話
扣好多血
同埋遠距離救人好有用.如huter/ smoker 準確咁救到人又唔會tk.
支槍最唔好就係入彈慢
...

唔上堂超buy你e句~~ 今日試過~對tank 1槍200 不過 對中哂ga m16 係唔夠黎- -""  狙15彈 唔太夠用~上彈太慢....
回復 支持 反對