樓主: zerozero1234
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新鮮試玩] 九龍爭霸

關閉 [複製鏈接]
原帖由 o_o〞 於 14-12-2008 13:06 發表
重話開頭以為好好玩
玩得果2lv
笑=]
重有果隻天使之戀2,玩過台版
學你果句
開頭以為好好玩
玩到3lv就刪,簡直係小學生玩既online=]

天使之戀是小學生online,囧~我都玩過台版的
我知你笑乜,笑我2lv咩都唔知就唔玩呀嘛,但係隻game真係比唔到我興趣玩落去lo
回復 支持 反對

原帖由 o_o〞 於 14-12-2008 05:06 發表
重話開頭以為好好玩
玩得果2lv
笑=]
重有果隻天使之戀2,玩過台版
學你果句
開頭以為好好玩
玩到3lv就刪,簡直係小學生玩既online=]

只能回你一句  見人見致.
你覺得尼隻好玩  人地又唔一定覺得好玩--"   人地都係討論下姐- -"
你玩到3lv就del人地又何常唔係因為覺得唔好玩先del尼....
一隻成功而又可以生存到既online  game 基本上開頭都張做得好先俾到人有個心玩落去...
就好似人地話魔獸幾好玩幾好玩甘- -我就唔覺..原因唔關隻game事..係我一入到game係個新手地方到行晒個地圖//都唔覺有人既存在-.-因為好多都已經唔係新手啦- -新手係隻game都識個fd/問下野都可能係一個問題
就好似樓主講既尼隻甘- -...人唔多 但未必真係唔好玩   香港人打機既心態都係甘架啦...人多既就會覺得好玩..至少是旦係條街都搵個人吹水都得ma- -係唔係先

最後- -我見到d骷髏怪..我真係冇晒興趣- -樓主可唔可以貼過第張-.-...

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

9# o_o〞

笑,你開出依個回覆,令我覺得因為有人批評你所喜歡既九龍爭霸唔好玩,而批評番人地鍾意玩既game
係唔係好兒戲,好無聊?

九龍爭霸我玩到20幾lv,因為成日要行黎行去,做任做到死死下,而已又少人玩(main pt),所以就刪左
Sorry,我真係無耐性再玩落去轉職同埋你所講既輕功.

樓上既樓上 唔係見人見致 係見人見智.
回復 支持 反對

台灣 玩到 陽1 ... 打怪都係冇人= =" 不過城就多ga..
回復 支持 反對