樓主: z8933765987
打印 上一主題 下一主題
收起左側

DELDELDELDEL

關閉 [複製鏈接]
原帖由 lkc1992 於 16-12-2008 10:06 發表

如果係玩正版,個路徑係

C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\maps

係玩正版定破解,一眼睇得出, 呃到人既咩

玩破解都係e個路徑
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\maps 你唔係唔知???

請問你一眼點睇得出??

真係神到 話自己玩破解

二家d人講野唔經大腦
回復 支持 反對

原帖由 lkc1992 於 17-12-2008 12:28 發表

你要特登咁無聊走去改, 我冇野好講
不過都唔會有人會咁多餘改, 玩破解改左就會係正版
自欺欺人

如果照你咁講 姐係d人改既目的係為左 令到自己認為自己玩正版啦

邊有人咁傻改左會e為自己玩正版

你個觀點都既膠 邊有人會為左 令到自己認為自己玩正版啦 先改

就算係 都係為左令人地唔知佢玩破解 可惜 破解版 都係e個路徑

唔需要專登去改 睇得多kai人講野 遲早都變白x
回復 支持 反對

原帖由 kaming123 於 20-12-2008 07:22 發表

如果照你咁講 姐係d人改既目的係為左 令到自己認為自己玩正版啦

邊有人咁傻改左會e為自己玩正版

你個觀點都既膠 邊有人會為左 令到自己認為自己玩正版啦 先改

就算係 都係為左令人地唔知佢玩破解 可惜  ...

唔好意思嗃, 我唔玩破解,唔知有咩出奇,

唔好以為個個都窮到買唔起, 你係姐, 我唔係

就算誤會左個路徑又點, 我係要話,吹得我漲

洗唔洗比你打, 起度發膠貼有用咩

何況你唔睇kai人講野 都係白x啦, 唔洗變
回復 支持 反對

買正版同玩破解都係玩姐
我都係玩破解嫁............
正版太貴買唔起,唔似你地咁富貴
回復 支持 反對

原帖由 Mr魂 於 22-12-2008 14:21 發表
買正版同玩破解都係玩姐
我都係玩破解嫁............
正版太貴買唔起,唔似你地咁富貴

你買唔起你既事, 買正版就係有錢, 出得起2百-3百就係有錢
咁攞綜緩, 一個月幾千蚊咪住得半山區

道不同不相為謀, 呢到只係suppout 正版,
唔好連難得一個正版討論區都破壞好唔好

回復 支持 反對

原帖由 lkc1992 於 22-12-2008 15:59 發表

你買唔起你既事, 買正版就係有錢, 出得起2百-3百就係有錢
咁攞綜緩, 一個月幾千蚊咪住得半山區

道不同不相為謀, 呢到只係suppout 正版,
唔好連難得一個正版討論區都破壞好唔好

我想問你幾大呀?你大個,有工打,有錢搵
我地E D學生仔黎嫁渣,邊有咁多錢買呀
回復 支持 反對

原帖由 Mr魂 於 22-12-2008 19:19 發表

我想問你幾大呀?你大個,有工打,有錢搵
我地E D學生仔黎嫁渣,邊有咁多錢買呀

你唔好偷?去搶?
講咩法律?
冇錢大晒?