打印 上一主題 下一主題
收起左側

請問第一章第三版的下水道能否破門而不坐升降台?

關閉 [複製鏈接]
傻ge-.-
吾通守房就冇品咩-.-
比你真係做入面d人你都會守房吾衝出去啦囧
==================================================
度門應該係一個小玩意黎,就好似機場第2卡的起重機係可以係鐵絲網上面跳過去-.-
己吾洗 ...
julianlee923 發表於 4-1-2009 01:02

未聽過d咁既規則囉-..-

機場果個一定係bug...

話哂果到第2關...開呢d會敵襲既野都比一個甜頭你咁

鐵絲網係要隔住d喪屍一陣咁既
乂絕望乂 發表於 4-1-2009 01:24

因為我同你地最大ge 分別

係一個打亞洲ser, 一個打歐洲ser
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

其實我都唔明l4d咁多bug
佢都會正版發售 =.="

不過我都相信佢會更新既  唔知第n年後......
HONGXHONG 發表於 4-1-2009 05:02

冇bug又點更新,
steam game果d更新都係大多數為左d bug, cs1.6都係
回復 支持 反對

其實我最想了解依家的玩家接吾接受由這方式而吾經升降台^^,因為我吾想有人玩到出晒火.......不過師兄所講的吾比守房我就吾接受,我認同係對喪屍吾公平,例如hunter同smoker撲入去或拉人都一定做槍靶,boomer更加吾洗講,不過我覺得咁係戰術,因為我估大家玩遊戲都想贏而吾係輸,所以我覺得有必要保持能量並盡量往前走^^
回復 支持 反對

其實,我都有少少覺得吾係bug,因為有師兄講得好好,吾會咁巧合能打破對面比你行到。或者制作小組就係刻意做少少捷經^^再講,一般bug都應該係指原本吾應該去到的地方比玩家去到,睇落這個bug又無一些穿崩的問題........
回復 支持 反對

其實度門應該係d小技巧/花巧野黎ge姐,
得1條路就好似太過悶
多條路好玩d-.-
回復 支持 反對

點解會有人發現到呢,佩服^^
回復 支持 反對

其實我最想了解依家的玩家接吾接受由這方式而吾經升降台^^,因為我吾想有人玩到出晒火.......不過師兄所講的吾比守房我就吾接受,我認同係對喪屍吾公平,例如hunter同smoker撲入去或拉人都一定做槍靶,boomer更加吾 ...
smallo.o 發表於 4-1-2009 21:53

若然你話玩對抗係為左win, 我會話玩對抗係為左enjoy this game

講真, 玩對抗係為左玩乜!? 最主要都係想做infected 果面 (surviver 果面玩對戰已經有得用)

我俾你連win 5場咁又點!? 根本果d 分又唔會記錄, 又唔係話儲夠幾多分會unlock item 咁

若然你做infected, 連續5 場 survivers 一出safe room 就俾你隊林, 你會唔會玩得有引!?

不過算... 反正大家玩ge 場都唔同, 發表下意見only
回復 支持 反對

我都係好亨受玩對抗^^不過我想玩家都會想勝利,作為生存者應該想盡量步入安全室而吾係被殺,作為喪屍都應該想擊倒生存者吧…如果4個生存者都能夠入晒安全室又會有一種成功感,例如同玩家之間的合作。你說得對,我都很享受玩對抗比起一般模式的刺激。
回復 支持 反對

爆倒 不過我有次爆完沖左隻tank出黎= =
回復 支持 反對