打印 上一主題 下一主題
收起左側

嘩,實在太正,原來發現自己係-6高手

關閉 [複製鏈接]

希望版主快d做野啦.....罵戰開始左
希望盡快解決....
希望大家知道post個名係咩....冷靜點吧
12.引起或參與罵戰 -20 至 -40 樂點及即時關帖處理.
回復 支持 反對

15# 龍之心

英文我都唔識XD

-6高手hostman : 連hunter25 damage都是吧 @@
yathsing 發表於 18-1-2009 05:54

放心,對你的25血,冇下次-_-
回復 支持 反對

你呢句我真係好同意,呢到有好多自以為玩得耐既人
就當左自己係神手or 高手,覺得其他人唔係無知就新手, 真係不知所謂
我唔係話認叻係唔啱,只係覺得連基本既謙虛都唔識,仲冇禮貌過挑釁人地

有冇實力,唔洗賣花讚花 ...
lkc 發表於 18-1-2009 13:38

謙唔謙虛,呢d野,係個覺得ge姐,好多時d人唔低得人地
又或者知人地識野多過自己,之後就會話人哂命啊之類
就算你唔認識咁多野,人地都會話你,呢d係品格問題
所以會咩哂咁多心機就d唔認識ge人?網上玩謙虛???少來了
就分享心得,都大可以話係哂命la~謙虛??定義又係咩??明明識又扮唔識果d叫假謙虛lor
對d唔識ge人假謙虛黎做咩??如果咁叫冇禮貌,咁叫大家唔好分享經驗la癈事人地又話唔識謙虛la~
版主破左咁多成就,真係唔好比人知啊,人地會話你唔識謙虛嫁
回復 支持 反對

謙唔謙虛,呢d野,係個覺得ge姐,好多時d人唔低得人地
又或者知人地識野多過自己,之後就會話人哂命啊之類
就算你唔認識咁多野,人地都會話你,呢d係品格問題
所以會咩哂咁多心機就d唔認識ge人?網上玩謙虛???少來了
就分享心得,都大可以話係哂命la~謙虛??定義又係咩??明明識又扮唔識果d叫假謙虛lor
對d唔識ge人假謙虛黎做咩??如果咁叫冇禮貌,咁叫大家唔好分享經驗la癈事人地又話唔識謙虛la~
版主破左咁多成就,真係唔好比人知啊,人地會話你唔識謙虛嫁
NickHung 發表於 19-1-2009 00:56

我指既係自認神手, 又要笑人唔識野既人,你想認姐都唔該請你唔好歪曲我既意思好唔好
我都有睇其他人既心得, 可唔可以話比我聽, ''有咩值得哂命,有咩值得唔低得 ''
講d野既內容我又唔係唔識做唔到, 即使你發表心得係想人地唔低得既話
分享自己經驗你都可以講到係唔識謙虛, 咁我就真係冇野好講, 比你講埋我果份
破左咁多成就 = 有實力 ? 你d實力係咁計番黎, 咁玩non-steam果d人一個成就都冇咪好冇實力

你勸人地唔好分享經驗,唔好比人知自己成就 隨便你 (應該都唔會有人咁kai聽你話)
不過你歪曲我既意思有咩目的
回復 支持 反對

我指既係自認神手, 又要笑人唔識野既人,你想認姐都唔該請你唔好歪曲我既意思好唔好
我都有睇其他人既心得, 可唔可以話比我聽, ''有咩值得哂命,有咩值得唔低得 ''
講d野既內容我又唔係唔識做唔到, 即使你發表心得係 ...
lkc 發表於 19-1-2009 10:26

我幾時有話認???
我篇野上面一個字都冇lor
我都只係回復番我覺得你句謙虛ge野姐
係唔係歪曲就唔知la~
(即使你發表心得係想人地唔低得既話
分享自己經驗你都可以講到係唔識謙虛)
呢樣野唔係我或者你所講ge神手/高手可以控制ge
呢個係你比我ge感覺
破左咁多成就 = 有實力 ,我就真係冇咁講(話人歪曲你,自己又歪曲人,仲要無中生有)
咁叫大家唔好分享經驗la癈事人地又話唔識謙虛la~(呢句野係同你講ge)
因為你咁有資格話人唔識謙虛,我就真係唔知你想點,所以回覆一下而已
咁玩non-steam果d人一個成就都冇咪好冇實力(呢樣野就係你講ge)
non-steam果d人有冇實力我就唔知,而我支持正版ge良好玩家就冇同佢地玩
不過你想知可以上網搵下佢地
kai你知唔知點解?????由來都可唔可以講一次
kai子我聽得多,kai就真係唔知係咩
kai子係台灣語引用過黎(自己可以了解清楚先講清楚)
如果你想讚我kind ge,多謝先我會接受^^
我冇惡意話你,如果講錯野就真係得罪哂,不過你講d野會令人覺得你想鬧人(注意一下
12.引起或參與罵戰 -20 至 -40 樂點及即時關帖處理)hostman 開個貼出黎,相信唔係因為想比你用鬧戰結束ge
回復 支持 反對

夠了,講到底,我只係個分享,唔係討論帖,你地冇為為左我的-6而大吵嫁?咁樣好唔理智的
回復 支持 反對

再講多次
由頭到尾我都係講緊自認神手, 又要笑人唔識野既,笑人無知,自認清高果d人先係唔識謙虛,
你唔知我講咩可以問清楚, 唔好運用你d想像力去歪曲人地意思

分享心得就講到係唔識謙虛, (呢樣係你講, 唔係張你覺得既野當係我講)
破左咁多成就 = 有實力 ,我就真係冇咁講 ( 想反問番你,多成就有咩點解係唔識謙虛, )
咁叫大家唔好分享經驗la癈事人地又話唔識謙虛,呢句野係同你講( 寫到明大家又話只係同我講 ? 人地係分享經驗又要你理咩,分享左洗死 )
如果你想讚我kind ge ( 我又冇話同你講, 指緊會聽你話果d人)
你歪曲我既意思有咩目的 (呢句就我問你, 目的為左係咪比你話人)
你想其他人覺得你好勁,笑人地唔低得,( 呢樣你比我ge感覺, 相信你都唔細,仲好似個幼稚園生
咁想起人地面前認叻,)
你嘈之前都講番d有point既野, 廢話就慳番, 乜野你話我話, 同你講咩我自己會唔知咩
我有我發表對呢d人既睇法,我睇唔順眼果d笑人既人又關你春事咩,你又要走黎對號入坐
你話我罵戰, 想問你, 我自己一個又點罵戰, 有人想嘈先罵到
我同意人地既睇法,你自己過來嘈, 請唔好賊喊捉賊,
人地post野,目的真係唔係想比你罵人

夠了,講到底,我只係個分享,唔係討論帖,你地冇為為左我的-6而大吵嫁?咁樣好唔理智的
hostman 發表於 19-1-2009 19:35

留意下我只係對#13其中一句有同感,就可以攪到某人咁大反應,對我咁反感
回復 支持 反對

27# lkc
我又冇話同你講, 指緊會聽你話果d人
係lor,引用人地篇野話唔係同人講,hostman#27果度都唔係同你講嫁
我同意人地既睇法,你自己過來嘈
好明顯唔係嘈你,討論都有同意不同意,你讀緊幾年級= =?
應該都未中1,未有小組討論我唔怪你
唔同意就代表嘈你,咁得!你真係唔好升中1
小6畢業好la~小組討論一定有有唔同意你
一陣你以為人地嘈你考試令隻蛋就唔好la~
呢樣你比我ge感覺
, 相信你都唔細,仲好似個幼稚園生
咁想起人地面前認叻
呢句野你話左比我知,你可能連幼稚園都冇讀過,你都識講係人地面前認叻
我e家
點講我都係網上,,而且分享心得係叫認叻,ok的確係,咁你咁唔鍾意認叻,你就真係唔好post野
同埋分享你ge睇法,如果唔係你就真係自打嘴巴
人地post野,目的真係唔係想比你罵人
呢句你搵錯左對象,應該同你個好朋友幻之射神講
比人插得最多果個應該係佢,同埋你句野話佢比較合適,當然你鍾意話我
唔同意你講ge野就係嘈你ge人,我都冇咩所謂,反正你e家要面,點同你講都冇用

就可以攪到某人咁大反應,對我咁反感
呢到冇人對你大反應,都冇人對你反感,所以你句野好難令人明白你回應緊d咩
當然la~如果你唔係回答佢ge話我又冇咩所謂,反正都唔關我事
唔好成人覺得人地對你反感,搞得多有精神病(出於關心而已)

回復 支持 反對

係lor,引用人地篇野話唔係同人講,hostman#27果度都唔係同你講嫁
#24(應該都唔會有人咁kai聽你話),寫到明係同聽你話果d人講,係都要話係同你講, 當然以你既智商去理解自然會有困難,  不過你咁想我話緊你, 咪隨便你當係我同你講
(見你咁鍾意玩捉字蚤, 同你講''引用'' 唔代表回復 )

好明顯唔係嘈你,討論都有同意不同意,你讀緊幾年級= =?
應該都未中1,未有小組討論我唔怪你
唔同意就代表嘈你,咁得!你真係唔好升中1
小6畢業好la~小組討論一定有有唔同意你
一陣你以為人地嘈你考試令隻蛋就唔好la~
哦,好明顯唔係嘈我既話,咁我都好明顯唔係嘈你. 討論當然有同意,唔同意

唔同意都要有point, 你都冇point, 點黎討論,
我唔同意你所講既唔同意有咩問題, 小組討論只係可以得你唔同意 ??

冇問題就唔好理我讀緊幾年級
睇你回復, 自己想法代表人地意見, 家陣玩角色扮演咩
就算你考試成日都0分,讀唔成書都好,都唔好成日運用你d想像力,
小一入學試 , 考左未, 未考就而家學下寫作, 啱哂你

呢句野你話左比我知,你可能連幼稚園都冇讀過,你都識講係人地面前認叻我e家
點講我都係網上,,而且分享心得係叫認叻,ok的確係,咁你咁唔鍾意認叻,你就真係唔好post野,同埋分享你ge睇法,如果唔係你就真係自打嘴巴
’’你都識講係人地面前認叻
我e家
點講我都係網上’’ 你打呢句之前有冇用下個腦,個腦再唔用就只會哂左

起人地面前 ,唔通真係面對面咩, 用你模式黎睇 ~咁你寫個字出黎, 可以話比你
聽我post野果時一句野都冇講過,可能你有(自言自語掛), 只係打字,有咩好講
當然我寫既講字唔會係講野咁解
冇野講搵野講,捉字蚤就死開啦
都講左分享心得唔算係認叻, 分享完又要笑人唔識野,笑人唔低得果d 先係認叻
post野都算係認叻, 呢樣都係你想像, 唔係個個貼都係笑人架?

呢句你搵錯左對象,應該同你個好朋友幻之射神講
比人插得最多果個應該係佢,同埋你句野話佢比較合適,當然你鍾意話我
唔同意你講ge野就係嘈你ge人,我都冇咩所謂,反正你e家要面,點同你講都冇用

罵戰一個罵唔到, 分享意見你係要嘈
你唔同意我講野,我都可以唔同意你,你夠唔同意佢講野, 咁你又嘈佢
我同意佢其中一句咁你又嘈我,
講開面呢樣野,你不嬲都唔要面, 你第二個ac''命運之子'' 都比人插得仲多

呢到冇人對你大反應,都冇人對你反感,所以你句野好難令人明白你回應緊d咩
當然la~如果你唔係回答佢ge話我又冇咩所謂,反正都唔關我事
唔好成人覺得人地對你反感,搞得多有精神病(出於關心而已)

原來你一個代表呢到所有人, 有好多野都唔係同你講, 係你覺得係話緊你

成日走出黎想人地話你,會思覺失調(都係出於關心)
就算我係唔係回答緊佢,都唔關你事, 為左件唔關自己事既事而有所謂 ?
你出街見個三唔識七既人對話緊,會唔會走去嘈人, 由#23開始,我相信你會

一個post內容就可以攪你咁反感, 好似你所講真係會有精神
回復 支持 反對

照幻之射神你咁講....

我係唔係要講
"你不如打好運高手
唔識中文就唔好打......
依家香港d青年....."呢??

同埋你13#個post話
"你點知我語氣係話緊你?"
咁講既話你說話能力一定好高@@"
一定好開心咁串緊人o個時都都只係講緊笑話@@"
講粗口是你的對別人的稱讚!!!

其實只係想同你講用文字都要小心別人誤會......
如有魏罪請原諒
回復 支持 反對