查看: 1877|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

《T L W》團收【中手/高手】~娛樂性質!

關閉 [複製鏈接]
團名:《The last winner》(最後勝利者)

收:合作性極高/唔LAG機人士/識玩/長上/講野咪(mic)/已更新人士

ADD:hohokwan2006@hotmail.com(唔好亂add..add左請自己主動說入團.新手都不要add了)
(考試玩一場對抗!!)(唔收新手啦!!雙團人士!!有玩信長同l4d優先!!)

!!多謝大家支持~~
團:《T L W》金勻
:《T L W》小鍵

:《T L W》瘋鋒是人才
:Counter-Strike 1.6
:《T L W》 ●小杰
:《T L W》KIT
:極楽極楽
:《T L W》恭仔
:《T L W》少年★吉澤名捕
:《T L W》呀尉
回復

你地係唔係用vlan玩嫁?
回復 支持 反對

哦, 呢個vlan 團
之前連寫注意事項, 都唔識寫, 要走黎copy我個group個d注意事項,
起steam同你講番,仲要問番我係咪唔得, 當時真係呆左

唔係我個fd同我講.都唔知有人侵犯我版權
回復 支持 反對

哦, 呢個vlan 團
之前連寫注意事項, 都唔識寫, 要走黎copy我個group個d注意事項,
起steam同你講番,仲要問番我係咪唔得, 當時真係呆左

唔係我個fd同我講.都唔知有人侵犯我版權 ...
lkc 發表於 26-1-2009 02:15

@@你同邊個講?
回復 支持 反對

@@你同邊個講?
龍之心 發表於 26-1-2009 02:19

#1  《T L W》團

之前佢d注意事項一模一樣同我一樣,  同佢講番先改少少

我相信你都唔會喜歡有人copy你d野當係自己寫
回復 支持 反對

5# lkc

岩岩睇到啦...係喎
有8成都copy=[
回復 支持 反對

5# lkc  

岩岩睇到啦...係喎
有8成都copy=[
龍之心 發表於 26-1-2009 02:25

之前10成同我一樣, 又反問番我係咪唔得, 比著係你,你會有咩反應

注意事項 都係d 係人都知既廢話, 咁都要比人copy , 真係.............
回復 支持 反對

娛樂性質,但又唔收新手.......
娛樂性質但要......合作性極高/唔LAG機人士/識玩/長上/講野咪
考試玩一場對抗= =".....
小弟見識少......如果要考試....(呢樣唔講住).....仲要對抗= =?(你想一打4,定叫人地搵好哂4個人一齊入?)
考試...比人感覺好似好唔知點咁,如果個試太易過,就正明冇必要加入,如果太難,又加入唔到.....
用考試係收唔到高手ge(我覺得)
因為如果勁過你,就自然會覺得加入都冇意義
vlan團????真係有心玩l4d就支持正版,玩steam,可能人家唔開team,都好有可能抄你蛋
e隻game高手多的是,但合作唔到,一樣係比人抄蛋
收人方面,從新手方面入手先有機會收到高手,冇新手又點會有高手?
唔收新手同要求合作性極高
就正明你個團
合作性只不過係中等,而且非常容易暴躁,唔合適團vs團
回復 支持 反對

娛樂性質,但又唔收新手.......
娛樂性質但要......合作性極高/唔LAG機人士/識玩/長上/講野咪
考試玩一場對抗= =".....
小弟見識少......如果要考試....(呢樣唔講住).....仲要對抗= =?(你想一打4,定叫人地搵好哂4個人 ...
NickHung 發表於 26-1-2009 02:43

haha 1打4
笑左出黎XD,我都想知係點收人
姐係如果我要入團...我重要搵多3個fd一齊同我入= =?
回復 支持 反對

之前10成同我一樣, 又反問番我係咪唔得, 比著係你,你會有咩反應

注意事項 都係d 係人都知既廢話, 咁都要比人copy , 真係.............
lkc 發表於 26-1-2009 02:30

冇買正版係咁嫁啦...佢地既思想係copy野係正確=]
回復 支持 反對