查看: 8827|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 全球首款三合一音樂Game玩法!《超级舞者》

--------------------------這是分隔線--------------------------
遊戲名稱:《超级舞者》
測試會員名稱:Sl0veR
官網: http://sdo.9you.com/
下載:(2.92GB!)更新日期:2009年9月27日
http://sdo.download1.9you.com/gameclient/SDO_V3.4_20090925.exe
遊戲類型:全球首款三合一音樂Game玩法!
遊戲封測/公測/正式營運中?  正式營運中
星評:
      畫面:★★☆☆☆ (5星為滿分)
  內容:★★★★☆ (5星為滿分)
  操作:★★★☆☆ (5星為滿分)
  整體:★★★★☆ (5星為滿分)

電腦配備要求:
Cpu
最低:Pentium III 1G
推荐:Celeron 2G

内存
最低:256
推荐:512

显卡
最低:Geforce 232M
推荐:Geforce4 64M

声卡
最低:directX 兼容声卡
推荐:directX 兼容声卡

操作系统
最低:98/ME/2000/XP
推荐:98/ME/2000/XP

DirectX
最低:Directx 9.0c
推荐:Directx 9.0c

遊戲截圖:

特色:
勁舞團+勁樂團+超級舞者
勁舞團有C4、C8、自由模式、自主研發-寵物模式.......
勁樂團有懷舊勁樂模式(令我再次諗起當年ge勁樂團!)
超級舞者有普通、反鍵、六鍵、showtime、寵舞、道具模式,激鼓模式,炫舞模式....
社區系統:種植植物、植物美容、室友同住、上載大頭貼、結婚、每日任務!
歌曲:中日韓台,連Lady Gaga都有!

感想:
我可以靜懷舊勁樂,用PC玩街機Game,正!
--------------------------這是分隔線--------------------------

解決遊戲內字型亂碼問題!要解決亂碼問題,需要利用applocale這個程式,以簡體中文語系開啟遊戲。
下載地址:http://www.microsoft.com/downloa ... B-B7C0-8430C1AC89AB

安裝後,點擊applocale圖示,如下圖設置:

(嗚謝dar4545)

我Game名叫sl0veraymond
(全國電信!)

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
JSN + 5 內容精彩

查看全部評分

回復

10個有9個係掛機
咩一樣玩唔到-_-
你個感想我真係無言-_-'
小一學生的感想嗎-,-?
你評價戈到格式錯左....
SDO(本人)既總評價:
★★☆☆☆
個GM 3D唔似3D
2D唔似2D...真係ORZ
回復 支持 反對

10個有9個係掛機
咩一樣玩唔到-_-
你個感想我真係無言-_-'
小一學生的感想嗎-,-?
你評價戈到格式錯左....
SDO(本人)既總評價:
★★☆☆☆
個GM 3D唔似3D
2D唔似2D...真係ORZ ...
[HK]賢先生 發表於 11-10-2009 18:46
我只係玩佢D內容,3D有3D好,2D有2D好~
回復 支持 反對

如果有香港版 我就會玩.  大陸太多盜號者
回復 支持 反對

[quote]如果有香港版 我就會玩.  大陸太多盜號者
☆h!ag★ 發表於 12-10-2009 14:10 [/quote
香港已經汁左啦;p
回復 支持 反對

超級舞者=台服熱舞
差一個大改版就會變成超級舞者~
回復 支持 反對

若果你咁樣都做到新Game測試員..我實O晒咀
第一...連JSN版大已經更新過,,,
遊戲截圖必須是測試員親自於遊戲內截圖
何以見得你係親自截圖??你好似係搵新手教學啲圖
雖然我之前發果兩個Post啲圖係搵官網..不過我係更新前發帖
第二...感想不能馬虎了事..好耐之前JSN版大已經講過
第三...遊戲類型:全球首款三合一音樂Game玩法!
有種分類叫全球首款三合一音樂Game玩法??
我簡直..雅口無言
回復 支持 反對

有種分類叫全球首款三合一音樂Game玩法??
我簡直..口無言
EY3P 發表於 12-10-2009 17:48

最緊要正字[[bao_36]]
回復 支持 反對

若果你咁樣都做到新Game測試員..我實O晒咀
第一...連JSN版大已經更新過,,,
遊戲截圖必須是測試員親自於遊戲內截圖
何以見得你係親自截圖??你好似係搵新手教學啲圖
雖然我之前發果兩個Post啲圖係搵官網..不過我係更新 ...
EY3P 發表於 12-10-2009 17:48

我已經問左戈個係唔係小一既感想
但係唔理我....
=======================
同埋e個人明十卜9you咁既-_-
唔係9you既Game話抄人
但係9you既話咩野三合一
咁咩叫公平?
請Sl0veR給我一個合理的理由
回復 支持 反對

我已經問左戈個係唔係小一既感想
但係唔理我....
=======================
同埋e個人明十卜9you咁既-_-
唔係9you既Game話抄人
但係9you既話咩野三合一
咁咩叫公平?
請Sl0veR給我一個合理的理由 ...
[HK]賢先生 發表於 12-10-2009 20:31

算吧,,發得出呢啲咁既質素既Post...足以證明一切[[bao_36]]
回復 支持 反對