打印 上一主題 下一主題
收起左側

[活動] 優質商店計劃

關閉 [複製鏈接]
佢既一句  我睇佢  已經夠公信力-_-"
萍妹妹 發表於 13-4-2010 02:56

XD 唔好睇咁緊
回復 支持 反對

回復 支持 反對

優質商店唔係只係得5間咩   點解依加有6間既=.=
回復 支持 反對

優質商店唔係只係得5間咩   點解依加有6間既=.=
jacky672 發表於 2-5-2010 01:50

10間下化? @@
咦~~係喎
記錯左
咁下個月先選左5間啦 XDD
回復 支持 反對

10間下化? @@
咦~~係喎
記錯左
咁下個月先選左5間啦 XDD
真白羊 發表於 2010-5-2 03:26

咁我咪好易無得做....
要關門大吉lu.....
回復 支持 反對

咁我咪好易無得做....
要關門大吉lu.....
SUGAR-BB 發表於 3-5-2010 19:49

@___@咁你要多D上黎看鋪
回復 支持 反對

@___@咁你要多D上黎看鋪
真白羊 發表於 2010-5-4 00:14

有呀,但依家無乜人買野....
我諗我同萍妹好似由第1期做到依家
回復 支持 反對

有呀,但依家無乜人買野....
我諗我同萍妹好似由第1期做到依家
SUGAR-BB 發表於 6-5-2010 22:05

XD 多謝支持
回復 支持 反對

XD 多謝支持
真白羊 發表於 2010-5-6 22:32

因為唔想推帖,好煩 XD
回復 支持 反對

第七期評審

SuGaR(書架) 交易區

評審基準:
- 商店口碑                        10 (沒有行騙投訴紀錄)
- 資訊更新                        10 (最後更新七日內)
- 商店物品種類                        5 (外觀套裝為主)
- 商店設計美觀                        8 (有格式及分類)
- 服務態度                        10 (有問必答, 態度友善)
總分: 43

〝萍妹交易區 〞

評審基準:
- 商店口碑                        10 (沒有行騙投訴紀錄)
- 資訊更新                        10 (最後更新七日內)
- 商店物品種類                        5 (收點為主)
- 商店設計美觀                        5 (一般)
- 服務態度                        5 (少交流)
總分: 35

“「獨領風騷」 交易區”

評審基準:
- 商店口碑                        8 (店主遊戲帳號有易手紀錄)
- 資訊更新                        8 (最後更新半月內)
- 商店物品種類                        5 (點品為主)
- 商店設計美觀                        5 (一般)
- 服務態度                        2 (無可評分)
總分: 28

☆☆[絕对]夢見の小店[保証]v3v☆☆

評審基準:
- 商店物品種類                        3 (頂棚2件另收牛雜)
- 商店設計美觀                        5 (顏色過淺,有影片供娛樂)
- 服務態度                        3 (在鋪內非惡意爆粗~_~)
總分: 31

♀東記交易區♂

評審基準:
- 資訊更新                        2 (超過兩個月)
- 商店物品種類                        8 (點品為主)
- 商店設計美觀                        7 (明確分類)
- 服務態度                        3 (少看鋪...)
總分: 30

Mr 壞小孩交易區

評審基準:
- 商店物品種類                        6 (點品+性能裝備)
- 商店設計美觀                        6 (有分類)
- 服務態度                        7 (沒問題)
總分: 39

第七期結果

SuGaR(書架) 交易區

Mr 壞小孩交易區

〝萍妹交易區 〞

☆☆[絕对]夢見の小店[保証]v3v☆☆

♀東記交易區♂

下一期截止: 7月1日
回復 支持 反對