查看: 6501|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 重籌不少於幾百億找劉曜瑋仁兄,希望大家能幫幫手

50樂點
說來話長,話說今年3月9日下午4時,有昆狗一名扮放物品,之後劉兄想收,但昆狗之後再同我講想同我收野,昆狗再叫劉兄入錢去本人AC,再叫劉兄將入數紙SD給昆狗,昆狗之後有左劉兄的入數紙再扮係自己入左數,將入數紙SD了給本人,本人一時不察,為昆狗所誤.
本人王 龍 孝/郭銳,從來只透過WTSAPP交易,一見到入數紙金額日期戶口正確,就立即入王 龍 孝/郭銳這兩個AC交易,已放出近2萬元的物品,很多三國無雙團友,或之前的買家都可以證明,本人童叟無欺,是講信用之人. 本人絕對沒有透過QQ的方法興任何人交易,更加沒有一個叫鳳的QQ帳號.

現在本人被劉兄誤會,被劉兄告上察管,含冤莫白,若有善心人能告知劉曜瑋兄台的聯絡方法,本人定必重籌,金額定不少於幾百億.若劉兄見到,希望能和本人聯絡本人E-MAIL為kwoknamjordan@yahoo.com.hk.

最後,本人深感巨商昆狗太多,產生有心無力之感,決定退出巨商,以後絕不會再透過銀行轉帳或入數方式交易,以免再為奸人所陷害,本人銀行戶口為356-451229-668,若大家見到有人叫你入錢去這個戶口,請絕對不要相信,絕對不要入.特此聲明,感激不盡.

回復

你2個可以一齊去警局落份口供先
回復

呢D野好難破到案,不了了之.反而最緊要係要搞好劉兄件事情.搞到佢要告你,先同佢私下解決左先跟住去消案.剩下昆你既人件事<<老實講備左案就告一段絡.睇開少少冇謂咁煩!
回復

呢一招真係...似乎以後入數紙上要寫埋電話no.同玩家名先會安全dddd ~~
回復

以后賣野要入數既人就真系要學下我喇=-=
任何人入錢買野都要留收據寫資料 以免出事 無人幸免
我既例子系:與XXXXX購買商1巨幣100億=$XXX 遊戲名:XXXXX 電話:XXXXXXXX
回復

比人昆左2萬銀= =同你感情幾好都報左警先啦
回復

呢一招真係...似乎以後入數紙上要寫埋電話no.同玩家名先會安全dddd ~~
YoGil 發表於 4-9-2013 09:45

唔怪得HTM要咁麻煩--
回復

回復 7# 落難軍人

唔面交就要麻煩d保障自己架啦 ~ 有咩誤會嘈上法庭就真係gg ~
回復

回復  落難軍人

唔面交就要麻煩d保障自己架啦 ~ 有咩誤會嘈上法庭就真係gg ~ ...
YoGil 發表於 4-9-2013 15:29

我都係睇呢到佢巨商係度叫
我先知有呢種行騙方法 -0-
回復

回復 9# 落難軍人

呢種方法好似都幾耐了 ~ 我諗都有2-3年最少 ~
回復